Toredad mälestused ja inspireeriv kutse – nii tunduski Jõhvi õige paik, kuhu toimetusega külla minna. Ja et kohtumisõhtust saaks osa teisedki, toimus kohtumine Jõhvi Keskraamatukogus. Kaasas olid meil nii värsked ajakirjad kui ka Lia Virkuse hõrgud küpsised valge šokolaadi ja jõhvikatega.

Toimetuse muljed kohtumisest on soojad ja ülevad. Peatoimetaja Heidit Kaio: „Mind vaimustas, et saal oli täis ja inimestel oligi rohkelt küsimusi ja mõtteid, mida jagada.“ Palju jagasid oma ajaloolisi mälestusi ajakirjast, aga ka tänaseid muljeid. Mitmed kohtumisel osalejad olid aga aktiivsed lugejad veebiski.

Eesti Naise toimetus Jõhvis

Tegevtoimetaja Anu Merila: „Vastuvõtt oli südantsoojendav, soe ja kodune. Õhtu üllatuseks oli eakas daam, kes luges ette pika luuletuse, mida ta aastakümneid tagasi Debora Vaarandi tõlkes Nõukogude Naisest luges.“

Vanemtoimetaja Liis Auväärt: „Põnev on avastada uusi kohti: Jõhvi Keskraamatukogus olin mina küll esimest korda! Kohe uksel märkasin, et see on koht, kus toimub palju. Nii palju plakateid kuulutamas tulevikusündmusi. Tore, et meie oma oli nende seas. Ja et vaatamata libedale teele jõudsid nii paljud tol õhtul publikuks.“

Suur tänu kõigile, kes meiega Jõhvi Keskraamatukogus kohtumas käisid, eriline aitäh Merje Meeritsale ja Tiia Linnardile meid võõrustamast.

Uute kohtumisteni!

Ajakirja Eesti Naine toimetus

Jaga
Kommentaarid