Võimaluste väravad on valla, saatus soosib sind. 8. aprilli päikesevarjutuse aegu mõtle plaanid läbi ja sõnasta oma südamesoovid. Seejärel tuleb ise anda parim, et soovid täituksid. Merkuuri retrograad ei luba tempol siiski liiga kiireks minna, tuues pinnale need minevikuteemad, mis veel tegelemist vajavad.

Sõnn

Kuu keskpaigani on aeg, et tegeleda valdavalt mineviku teemadega ja püüelda sisemise tasakaalu poole. 20. kuupäeval aga kulmineerub Jupiteri ja Uraani ühendus, mida toetavad teisedki edasiviivad taevaseisud. Äkitselt võivad avaneda erilised võimalused. Ole julge ja võta olukorrast maksimum!

Kaksikud

Ära proovi üksinda pusserdades kõigega hakkama saada – jaga oma rõõme ja muresid teistega. Kui vajad infot või abi, siis küsi ja sulle antakse. Hea aeg koostöö planeerimiseks, aga ka sõprussuhete algatamiseks ja tugevdamiseks. Su teed ristuvad inimestega, kellega suhtlemine on nii meeldiv kui ka kasulik.

Vähk

Oled otsustav ja julge, ambitsioonikust on tavapärasest rohkem. Tööalaselt oled valmis panustama, samas ootad, et su panust vääriliselt tunnustataks. Demonstreeri oma teadmisi ja oskusi ning tegutse aktiivselt – nii sillutad teed pikaajalisele edule. Kuu keskpaiku võid tutvuda erilise inimesega.

Lõvi

Soositud on tähelepanu keskpunktis olemine, oma teadmiste ja oskuste demonstreerimine. Sinu tublidust märgatakse, avaneda võib erakordne võimalus teha karjääriredelil suur samm ülespoole. Peaksid aga üle vaatama, millistes valdkondades jääb sul teadmistest vajaka – on hea aeg õpingute planeerimiseks.

Neitsi

Näed maailma avatud pilguga, oled valmis uut ja huvitavat infot vastu võtma. Kuu algul vaata üle raha- ja äriasjad, tee koos kaaslas(t)ega suuri plaane. Aprilli teisel poolel tasub aeg maha võtta ja põrutada eksootilisele reisile: õppimiseks ja avastamiseks, ägeda kogemuse saamiseks!

Kaalud

Kevadisel ajal on tähelepanu keskmes armuasjad. Kui oled suhtes, tuleb aktiivselt tegeleda probleemide lahendamisega – et suhe saaks areneda ja teineteisemõistmine tugevneda. Vallalistel Kaaludel tasub valmis olla ägedateks kohtumisteks. Rahaasjus võib kuu lõpus väga vedada.

Skorpion

Tunned, et jõudu on rohkem ja oled valmis tööd murdma. Sind kannustavad ka väikesed edusammud. On suurem soov liikuda ja oma keha tugevdada, koos tervise edendamisega annad ka välimusele lihvi. Kuu lõpp toob su ellu kuhjaga õnne ja armastust! Ole valmis kõik see hea tänuga vastu võtma!

Ambur

Tuleelement mõjub elavdavalt. Sul on annet ühendada meeldiv kasulikuga ja tunda igast ettevõtmisest rõõmu. Ära võta elu liiga tõsiselt, ole ka keerukamates olukordades mänguline ning asjad sujuvad justkui iseenesest. 20. aprilli paiku toob elu üllatusi ja võimalusi. Haara neist kahe käega!

Kaljukits

Mõningane kevadväsimus võib kuu algul tunda anda. Vajad rohkem aega omaette olemiseks, kodukontoris on ehk turvalisem ja õdusam kui kolleegide keskel. Aprilli teises pooles suureneb eluisu ja elurõõm, tahad lõbutseda ja vallatusi teha. Kui oled mänguline, viib see huvitavate armuseiklusteni.

Veevalaja

Oled uudishimulik ja liikuv, tahad inimestega kohtuda ja erinevaid kogemusi saada. Koolitused ja õpitoad toovad edasiviivaid teadmisi ja taipamisi. Kuu lõpp on hea aeg pereasjade kordaseadmiseks. Välja võib ilmuda sugulane, kelle olemasolust sul varem aimugi polnud.

Kalad

Jõuline Marss liigub sinu märgis, mistõttu oled eriliselt tegus ja julge, kohati isegi kannatamatu. Äriasjadele õnnestub hoogu anda, tähtis on seejuures otsida kaaslasi, kes sinust erinevad ja sind täiendavad. Mehed on sulle nii mõneski valdkonnas toeks, kui säilitad oma naiselikkuse.

Jäär.

Jaga
Kommentaarid