Ilu ja alkohol on raskesti kokkusobitatavad mõisted. Alkohoolsed joogid, eriti kanged, on mürgid, mille sissevõtmine suures koguses tekitab mürgitusnähud ja sinna pole midagi parata.

Kõige halvem aeg pokaali või kahe joomiseks on hiline õhtu just enne magamaminemist.

Milline kogus alkoholi regulaarset tarbimist on välimuse jaoks kriitiline? Üle kahe pokaali veini ööpäevas.

Kõik preparaadid, mida müüakse kui „teise päeva hommikute värskendajaid“ või „tormiliste õhtute leevendajaid“, ainult leevendavad pohmelli sündroomi ega mõju välimusele mitte kuidagi.

Mida sagedasti alkoholi tarbivad naise peaks kartma? Enneaegseid ja uusi kortse.

Nahk kannatab üldise tuimestuse tõttu, mis alkoholi üledoseeriminega vältimatult kaasneb. Nahk muutub kuivermaks, omandab hallika tooni ja sinna ilmuvad kortsud varem kui ilma alkoholita.

Kuperoosa. Aegamisi võib näonahale tekkida punakas võrgustik, mida põhjustab sage vere juurdevool näoveresoontesse.

Panda silmad. Silmade ümber tekivad tumedad varjud ja ringid, mis on märgid maksa mikrokahjustustest.

Kahkjad, õhukesed ja katkevad juuksed, mis tekivad alkoholi põhjustatud vereringehäiretest. Edasi järgneb juuste hõrenemine.

Kõhnumine. See efekt võib tunduda soovikohane, aga tegelikult on lihasmassi kaotamine alkoholi pideva ületarbimise tagajärg. Alkoholiga regulaarselt liialdavatel naistel kujunevad välja peened jalad.Palju levinud jutt, et pidev alkoholi tarvitamine teeb ülekaaluliseks, on lihtsalt müüt. Vaatamata sellele, et alkohoolsed joogid on kaloririkkad, saab inimene kosuda ainult sõltuvuse väljakujunemise perioodil ja sel juhul, kui korralikult ja ohtralt koos joomisega ka sööb. Hiljem teeb alkoholis sisalduv mürk oma töö ja inimene kõhnub.

Mida teha, et neutraliseerida alkoholi ja et selle tarbimine näost vähem välja paistaks?

Enne alkoholi tarvitamiset tuleb korralikult süüa. See pidurdab alkoholi mõju ja vähendab ka suhtelist kogust.

Alkoholi tarvitamise ajal liikuge võimalikult palju, veel parem, kui tantsite. Seega reede õhtul klubisse minek pole halb mõte võrreldes sama koguse joomisega kodus istudes.

Pärast seda, kui olete korralikult alkoholi tarbinud, minge pärast kindlasti värske õhu kätte ja kõndige vähemalt 500 meetrit.

AiF.ru