Neile see sobib

Noored mehed. Kui partner on naisest palju noorem, siis ilmselt meeldib talle teie seksuaalne meelitus või kerge surve: „Nii šikk naine ja on minust sisse võetud!“ Aga kui te hakkate pidevalt jahimehe rolli mängima, siis ta ilmselt tüdineb sellest peagi ära. Tal tekib siis tahtmine ise jahti pidada, aga mitte enam teile... Niisugusele mehele on vaja tõelist armuintriigi, tunnet, et naine võib tal käte vahelt ära kaduda. Kui aga naine muutub liiga lihtsalt kättesaadavaks või pakub end pidevalt ise, siis mehe huvi väheneb.

Nõrgad ja infantiilsed mehed. Nad on harjunud alluma ja vaevalt et nad õpivad uut rolli ka intiimelus. Siin on aga teine lõks – te võite ise väsida olemast seksuaalvedur.
Loomingulised natuurid. Nendele meeldivad eksperimendid. Aktiivse, köidikutest vabastava ning julge partneri lähedus on nende järjekordne eksperiment. Tõsi, selliste meeste jaoks peab pidevalt midagi uut välja mõtlema, sest sama stsenaariumi kordumine muutub nende jaoks igavaks.

Need, kes võtavad teid kui võrdset partnerit. Kooselusuhetes vahetavad mees ja naine perioodiliselt rolle ega näe selles midagi imelikku. Täna juhib üks, homme teine ja kuna mõlemad on rahul, ei teki probleemi.


Neile see ei sobi

Liidrid. Nende meelest võivad suhetes ja sealhulgas ka intiimsuhetes juhtida ainult mehed. Seega ka ettepanek seksuaalsuhteks tuleb nendelt ja ainult nendelt.

Romantikud. Nemad unistavad Kaunist Daamist. Õrnast, naiselikust ja ülendavast. Seetõttu võib naise seksuaalne initsiatiiv niisugust meest hirmutada ja isegi solvata. Tema läheneb ise. Romantikud on õrnad ja tundlikud armukesed.