Kui vererõhuaparaat on populaarne pigem vanemaealiste hulgas, siis nooremad kliendid tunnevad enam huvi hoopis alkomeetri vastu. “Ostetakse nii endale kui ka kingituseks sõpradele, et olla kindel, rooli istumise ohutuses,” räägib Kulli, lisades, et pühade eel müüginumbrid tavaliselt tõusevad ning eelistatakse pigem huulikuga seadet, mis tagab, et andurisse satub vaid puhutav õhk. Selline seade on täpsem.

Selleks, et tagada toote pikem eluiga, peaks vältima niiskust ning ära ei tohiks unustada ka regulaarset hooldust. “Kuna tegemist on elektroonikaseadmega, siis tuleks vältida vett. Toode ei ole veekindel ning hoolduses võiks sellega samuti käia kaks korda aastas,” soovitab Kulli.
Ühtmoodi oluline roll on tervislikul kehakaalul nii nooremate kui vanemate seas, kuid rannahooaja lähenedes satub teema enamgi fookusesse. Kehaanalüüsi on võimalik teha mitmetes spordiklubides, kuid ka kodustes tingimustes. “Omades kodus funktsionaalset kaalu, on võimalik analüüsida oma keharasva, veesisalduse ja lihaskonna protsenti ning eelisena spordiklubides tehtava analüüsi ees saab kodus protsessi mugavalt jälgida,” räägib Kulli populaarsest tootest. Pealtnäha lihtne kaal võimaldab tänapäeval saada väga palju terviseinfot. “Lisaks kaalunumbrile on teatud mudelitega võimalik määrata ka kehamassiindeksit, arvutada oma päevast kalorivajadust ning saata andmed oma nutiseadmesse, mille kaudu saab andmeid mugavalt jagada ka näiteks oma perearsti või treeneriga.”

Kui seljas olevad pinged vajaksid leevendust, siis toolile kinnitatav massaažikate on juba nii mõnegi kodus kasutuses. Tooli kate imiteerib massaažile iseloomulikku survet ja infrapunasoojus soojendab selga, seega aitab seade kindlasti seljatervise parenemisele kaasa, kuid kindlasti ei asenda see harjutusi ning liikumist, mis seljavalude korral vajalik on.

Suvel inimeste liikumisaktiivsus tõuseb, kuid kui nad pole koormusega pole harjunud, võivad jalad valutada või olla turses. Turset põhjustab istuv elustiil, mis annab märku halvenenud verevarustusest. Nii esimesel kui teisel juhul on kasu hooldavast jalavannist. “Jalavannid, mis on saadaval tehnikakauplustes, võimaldavad ka jalamassaaži ja seda isegi kuivalt ehk tegemist on nö kaks ühes seadmega,” räägib Kulli. ka tehniliselt pole tegemist liiga keerulise seadmega, mistõttu erihooldust pole tarvis. Kulli sõnul ei tasu massaživanni siiski erinevaid soolasid ning õlisid panna, kuna need võivad masina ummistada ning rikkeid põhjustada.

Allikas: Optimist Public