Pika habemega ja usulistel põhjustel karskete eluviisidega Lev Lazutini eestveetav organisatsioon, võitleb avalikes kohtades alkoholi tarvitamise ja keelatud kohtades suitsetamise vastu. Suitsetamisega minnakse isegi kaugemale ja tehakse märkusi ka neile, kes küll ei riku otseselt ühtegi seadust, kuid teevad seda häirides teisi inimesi ning kes teevad seda laste vahetus läheduses. Loomulikult võetakse see kõik filmile, mis peale efektseks töötlemist internetti üles riputatakse.

Nende meetodid on väga lihtsad ja otsesed. Kuna Venemaal on avalikes kohtades igasugune alkoholi tarvitamine keelatud (seda võib teha vaid selleks ette nähtud kohtades nagu baarid, pubid, klubid, üritused), siis astuvad noored alkoholi tarvitajatele ligi ning paluvad pudelid kas tühjaks valada, või panna silma alt ära, sest esiteks on see keelatud ja teiseks annab see lastele halba eeskuju, justkui alkoholi joomine on normaalne igapäevane tegevus.

Loomulikult alkoholist julgust juurde saanud tarvitajad ei võta sellist resoluutset käitumist rõõmuga vastu ja konfliktid on kerged tekkima, millest ka LEV PROTIV Youtube kanal elabki. Iga nädal laetakse üles video, mis saab sadu tuhandeid vaatamisi ning mille sisuks on noorte aktsioon alkoholi tarvitamise vastu selleks keelatud kohtades ja tarvitajate agressiivne vastuseis.

Suitsetajatele lähenetakse tavaliselt pritspudeliga ning antakse valida, kas suits kustutatakse või pritsitakse see veega üle. Ka siin on inimestel oma arvamus ja sellise lähenemise vastu on tugev tõrge, mis avaldub kähmlustes ja sõimamistes.

On kahetisi arvamusi, et kas selline resoluutne lähenemine on põhjustatud noorte soovist venelaste mentaliteeti muuta või tehakse seda klikkide pärast internetis. Noorte igareedene reid Moska Bolotnaja parki näitab seda, et kuigi ollakse teadlikud, et igal reedel on organisatsiooni reid sinna tulemas, ei paista seal läbustavate noorte hulk kuidagi vähenevat. Seega sellise liikumise kasu on küsitav.

Nagu StopHAMgi, käib ka Lev Protiv lubatu ning keelatu piiri peal ja ka politseinike suhtumine neisse on äärmusest äärmusesse. On neid, kes neid tänavad ja on neid, kes nende tegemisi silma otsaski ei salli, sest näevad noorte tegevust provokatiivse mässu õhutamisena. Kuid noored teavad peast nii avaliku korra, kui politseinikele kehtestatud seadusi, mille vastu on politseinikud relvitud ja noored teevad seaduse mõttes õiget asja.