Ühel päeval otsustas ettevõtte peo korraldada ning kutsuda sinna ka firma partnerite esindajad. Lõpuks nägi Marleen siis silmast salapärast Kaidot, kellega seni oli suhelnud vaid sotsiaalmeedia vahendusel. Tol ööl pidutsesid kõik erilise hooga. Kaido kasutas ka võimalust ning kutsus Marleeni edasi pidutsema. Pärast mitut pokaali veini oli Marleen ka parajalt hoos ja otsustas mehe kutsele vastata. Neil oli väga lõbus ja tore õhtu ning see lõppes suudlustega.
Pärast seda õhtut hakkas Kaido järjekindlalt Marleeni välja kutsuma ning paari kuu möödudes sai neist paar. Nad kolisid kokku ja kõik näis laabuvat imeliselt. Marleen tundis, et selle peale võib loota.

Kuid Marleen ei teadnud, milline reisipisik Kaido sees möllab. Igatahes keset seda ilusat elu andis mees teada, et reisib sõpradega välismaale. Ilma Marleenita. Ta pidas seda täiesti loomulikuks.
Marleen oli kurb, kuid samas ta mõistis, et meeste asi, las siis seiklevad ja pidutsevad ja küllap Kaido tuleb ka peatselt tagasi. Marleeni lootused paraku ei täitunud. Kui Kaido oli koos sõpradega end välismaale sisse sättinud, siis nende suhted jahenesid. Kaidot polnud enam nii tihti Skype´is, kus nad lubasid kontakti hoida. Sageli ei vastanud ta enam Marleeni telefonikõnedele.

Ühel päeval tunnistas mees, et on endale kellegi leidnud, kuigi armastab südamest Marleeni. Marleen võttis kogu jõu kokku ning küsis mehelt: „Kas sa petsid mind?” Pärast vaikust vastas Kaido jaatavalt. Sel hetkel tundis Marleen, kuidas pea hakkab ringi käima ja kogu maailm tema jalge all variseb kokku. Oli selge, et see suhe on läbi.

Ent Kaido mõtles teistmoodi. Ta ei andnud alla. Ta palus Marleenilt uut võimalust ja lubas kiiresti tagasi kodumaale lennata. Marleen sai ka aru, et ta siiski armastab meest. Tal oli raske midagi otsustada.

Ühel päeval jõudiski Kaido koju, nagu oli hoiatanud. Marleen oli kohkunud, kui Kaido lilledega ta ette põlvili langes ning palus teist võimalust. Heasoovlik Marleen palus mehel kohe püsti tõusta ning ta lubas, et andestab, sest Kaido ütles, et ta ei tõuse enne, kui saab Marleenilt andeks. Hoolimata sellest, et noored ära leppisid, tundis Marleen tihti südames valu Kaido teise suhte pärast. Iga kord kui Kaido välja läks, oli Marleen mures ja kujutles oma peas ette kõige hullemaid stsenaariume. Ta tundis, et nende suhe pole enam endine. Kaido kinnitas, et kõik on hästi, aga Marleen elas piineldes kuu aega, kuni otsustas mehe maha jätta.

Kaido ei saanud üldse aru, mis naisel viga on. Pärast lahkuminekut algas Marleeni jaoks alles tõeline õudusunenägu. Kaido tüütas teda igal võimalikul moel ning üritas lepitust leida. Kaido ei jätnud teda ühekski päevaks rahule. Ta helistas Marleenile sageli purjus peaga ja rääkis, kuidas ta Marleeni vihkab, ent samal ajal ka armastab.

Nii kestis see koguni pool aastat, kuni Marleen ütles, et kui mees ei lõpeta tema tüütamist, siis läheb ta politseisse. Siis Kaido loobus.

Läks mööda aasta ning Kaidost polnud enam midagi kuulda.
Marleen oli õnnelik, sest ta soovis sisimas kogu aeg, et Kaido leiaks endale kellegi teise. Marleenil endalgi läks nüüd palju paremini. Ta veetis aega toreda noormehega, kes hindas ja austas teda ja ei tahtnud teda hetkekski üksinda jätta.

Poolteist aastat hiljem pärast viimast vestlust ehk Marleeni ähvardust ilmus taas lagedale Kaido, kes rääkis Marleenile, et sai teise naisega lapse. Ta kurtis, et ta naine pettis teda ning nüüd alles ta mõistab, mis valu ta Marleenile omal ajal põhjustas. Ta palus jälle Marleenilt vabandust. Marleen ütles, et ammu on kõik unustatud ja andestatud ning et eluga tuleb edasi liikuda.

Kaido lausa nuttis ja kurtis seejärel, et ta arvas, et liikuski eluga edasi, kuni tema lapse ema talle noa selga lõi. Marleenil oli kahju, kuid ta pakkus, et Kaido võiks siiski oma naise ja lapse emaga ära leppida, kasvõi lapse heaolu nimel. Ta lohutas meest, et küllap lahenevad nende suhted. Kaido oli aga täiesti veendunud, et ta ei taha enam selle naisega koos olla ja tunnistas, et ta soovib uuesti Marleeniga alustada. Marleeni jaoks oli see jutt täielik jaburus. Mida jälle alustada? Ent Kaido ei andnud alla. Ta hakkas taas Marleenile pilduma komplimente, kutsus teda välja ja tahtis muudkui kokku saada. Ent Marleen keeldus kategooriliselt.

Lõpuks, kui Kaido sai aru, et Marleen ei tule kuhugi ega alusta temaga uuesti, sõimas ta Marleeni vanaks hooraks ja litsiks.
Sellega saabus jälle rahu.

Mõni kuu hiljem helistas Marleenile Kaido kaasa ja lapse ema, kes hakkas teda raevukalt sõimama samade sõnadega mis Kaido. Marleen oli šokeeritud. Ta palus Kaido naisel kõigepelt rahuneda, et oleks võimalik aru saada, milles üldse probleem on. Tuli välja, et Kaido oli valetanud oma lapse emale, et Marleen ajab teda endiselt taga. Kaido naisel polnud aimugi, et mees oli ka tema kohta valetanud ja rääkinud, et naine pettis teda. Naise ise küll ei teadnud, et neil niisugune probleem oleks olnud. Lõpuks Kaido naine palus vabandust viisakalt. Marleen omakorda palus, et paar omavahel asjad korda ajaks, sest tema ei soovi nende elus osaleda. Marleenil oli südames naisest kahju. Nüüd oli selgemast selgem, et Kaido on lihtsalt psühhopaat, liiderdaja ja valetaja.

Neli kuud hiljem helistas ja kirjutas Kaido taas Marleenile. Ta oli silmapaistvalt trotsi täis ja väga sarkastiline. Kaido ütles Marleenile ilma teretamata: „Aitäh, et mu perekonna lõhkusid. Ma elan nüüd täiesti üksinda ja saan lapsega olla ainult nädalavahetustel.”

Marleen ei osanud midagi kosta enda osa kohta Kaido saatuses. Tema meelest mees ise oli käitunud alatult nii Marleeniga kui ka oma lapse emaga.
Kaido ei andnud Marleenile pikalt aega mõelda, vaid kutsus teda külla, rõhutades, et ta on nüüd täitsa vaba. Marleen oli jahmunud, et Kaido teda ikka rahule ei jäta.
Mees anus, et nüüd saame lõpuks segamatult koos olla. Kui Marleen ütles, ta ei soovi rohkem rääkida, sõimas Kaido teda hooraks ja litsiks.

Pärast seda blokeeris Marleen Kaido telefoninumbri, sotsiaalmeedia konto ja e-mailid.
Marleen mõtleb vahel siiamaani, kuidas tal ometi õnnestus sellise hullu otsa sattuda ja kuidas ta teda väärikaks abikaasakandidaadika võis pidada.

Marleen arvas, et temavanused mehed on elukogematud ja enesekesksed, aga temast seitse aastat vanem mees oskas noortele silmad ette teha oma skeemitamiste, valetamiste, solvangute ja petmistega. Süüdimatu nagu laps, aga sel juhul alatu laps.