Šveitsi ja Austria naised on voodis aga küllaltki seiklushimulised ja aktiivsed, kuid neile meeldib oma privaatsed asjad enda teada jätta. Naised astuvad partneritega vahekorda vaid juhul, kui on kindel, et keegi tuppa ei näe. Loeb privaatsus, mitte pimedus.

Norrast ja Taanist pärit naised on ettevaatlikud. Niisiis teavad mehed rääkida, et tavaliselt sositavad nende riikide naised hetk enne vahekorda, et mees kindlasti kondoomi kasutaks.

Naised, kes pärit Ameerika Ühendriikidest on magamistoas küllaltki julged uusi asju proovima. Seetõttu soovivad nad, et mees käiks enne vahekorda duši all, sest kunagi ei tea, milleni võib seiklus linade vahel tegelikult välja jõuda.

Itaalia naistele on oluline värske hingeõhk. Seetõttu tahavad nad, et mehed kasutaksid enne voodisse minekut suuvett või peseksid hambad ära.

Prantsuse ja Portugali naistele meeldib tõeline romantika. Enne asja kallale asumist soovib daam sageli seal, et teda ümbritsev keskkond oleks hubane ja mõnusa valgustusega. Seetõttu peavad mehed jälgima, et ruumis oleks hämar ja romantiline valgus ning selleks puhuks sobiv muusika.

Belgia naistele neile meeldib siid ja pehmus. Niisiis peab ka mehe keha olema libe ja pehme. Seetõttu soovivad naised, et mehed end beebiõliga kokku määriksid. Meeste endi sõnul ei vaidle nad sellele vastu, sest naised viivad nad oma oskustega paradiisi.

Tšehhi, Saksa ja Soome naiste arust käivad sokid ja seks sama hästi kokku nagu hapukurgid ja jäätis.

Lõuna-Aafrikast pärit naised kipuvad olema pisut arglikud ja vajavad meeste sõnul enne voodisse minekut veel üht veinisõõmu või kangemat kärakat.

Rootsi ja Suurbritannia naised võivad voodisse minna kuitahes kiiresti, aga enne, kui kõik riided on seljast võetud, ei toimu mitte midagi. See aga ei tähenda ilmtingimata seksikat striptiisivooru. Võib ka lihtsalt nii olla, et kooritakse end voodi juures paljaks ja alles siis läheb pidu edasi.

Victoria Milani asutaja ja tegevjuht paneb meestele südamele, et naiste pisikesi soove tasub täita. Kui soov täitmata jätta või asja üle pikalt mõtlema jääda, kaob see õige hetk käest.
Soove võib olla ka rohkem kui üks ja nendest ei tasuks end heidutada lasta. Nagu analüüs näitab, siis enamasti on need väiksed asjad.

Allikas: victoriamilan.com