Kuigi Kristiina oli väga vastutulelik ja heasüdamlik neiu ning juba ka kiindunud, ei saanud ta sel ajal mehele külla sõita. Ta lõpetas parajasti ülikooli ning oli oma elu alustamas. Sellist aega romantika jaoks polnud tal eksamiperioodi vältel kusagilt võtta.
Jaan torises ja vandus, kuid adus, et peab selles asjas üle oma varju hüppama ning minema neiuga pealinna kohtuma. Pärast jään veel temast üldse ilma, mõtles Jaan.
Hetkel, mil meess valmistus Tallinna sõitma ja sidus lipsu ette, tagus tema korteriukse pihta üks käsi. Ust avades nägi Jaan kena mureliku näoga tütarlast, kes käed rinnal ristis palus mehe abi. Selgus, et naine oli äsja kõrvalkorterisse kolinud, korteriuks oli kinni kiilunud ja ta ei pääsenud enam oma uude koju.

Mees otsustas naist seni võõrustada, kuni saabub lukuabi. Triin oli loomult julge ning seadis end mehe pool mugavalt sisse. Mis seal ikka, meist saavad ju naabrid, tundsid ilmselt mõlemad. Äsja tutvunud noored vestlesid maast ja ilmast ning mis seal salata, neil oli tugev vastastikune tõmme. Mõtted Kristiinast olid Jaani peast lühikese ajaga pühitud. Triin oli ju kohe praegu ja siinsamas.

Jaan otsis iga päev põhjuseid, et Triinu külastada ja peagi õnnestuski tal ka neiuga lähedasemaks saada. Võib-olla oli see rahuldamata iha Kristiina vastu, mis teda juhtis. Või oli see lihtsalt Triin oma armsa olemisega, kes Kristiina Jaani mõtteist kõrvale tõrjus. Igatahes Kristiina otsustas mees kui mitte lihtsalt unustada, siis tahaplaanile paigutada. Ka Kristiina lõpetas peagi kirjade saatmise, kui mehelt enam vastuseid ei saanud.
Peagi Jaani idülliline elu muutus.Ta sai pealinna tööpakkumise, millest oli võimatu keelduda. Tema kauaaegne unistus töötada rahvusvahelises ettevõttes projektijuhina oli nüüd vaid 200 kilomeetri kaugusel.

Jaan oli nüüd otsusekindel ja selgitas ka Triinule, et too peab temaga pealinna kaasa tulema ning parema tuleviku nimel oleks neil aeg koos elama hakata. Triin ei puigelnud Jaani ettepanekule vastu. Ta otsustas mehe unituse teostumist toetada ja talle järgneda.
Kui noored olid pealinnas end oma uues pesas sisse seadnud, hakkasid Jaani meeltes liikuma erutavad mõtted Kristiinast. Kristiina oli ühtäkki ju nii lähedal! Jaan saatis Triinu eest salaja Kristiinale vabandava kirja ja valetas, et tahtis just Kristiina pärast pealinna kolida. Triinu ega uue töökoha kohta ei maininud ta loomulikult midagi.

Peagi õnnestus Jaanil Kristiina endaga kohtuma meelitada. Kristiina oligi täpselt selline nagu Jaan oli alati ette kujutanud – ideaalne naine! Mees oli esmakohtumisest saadik Kristiinast täiesti lummatud ning pani kõik mängu Kristiina südame võitmiseks. Kodus teda ootav Triin ununes kippus nüüd üsna ruttu ununema.
Jaani päevad kodust eemal kujunesid üha pikemaks, sest pärast tööd tõttas Jaan Kristiina juurde. Triinu jaoks jäid öötunnid. Mees tõi Triinule vabanduseks uue töökoha ning soovi teha edukat karjääri.

Mida päev edasi, seda suurem kahtlus näris Triinu hinge, et Jaani aeg ei kulu ainult töö peale. Ta otsustas mehe järele luurata. Kui Jaan ühel hommikul kodunt välja tõttas, logis Triin tema isiklikku arvutisse ning luges pahviks lööduna pikki kirjavahetusi oma mehe ning tundmatu naise vahel. Triin nuttis ning nõudis mehelt telefoni teel korduvalt selgitusi. Jaan oli aga sel ajal parasjagu Kristiina pool. Kristiina hakkas omakorda kahtlustama, et midagi on sellel pildil valesti, kui tundmatu naine pidevalt Jaanile helistab ning Jaan kõnede eest puikleb ja lõpuks telefoni välja lülitab.

Jaanil järgneid rasked päevad. Mehel ei jäänud muud üle kui mõlemale naisele tunnistada kõrvalsuhet, aga ta ei rääkinud muidugi kogu tõde.
Ässitan nad parem teineteise vastu, haudus Jaan salakavala plaani. Ja Jaan oligi õnnega koos, sest kumbki naine ei kavatsenud mehe nimel võitluseta alla anda. Jaan lasi arvata, et ta on ainult kas Kristiina või ainult Triinuga. Luksuslikud õhtusöögid, spaa-reisid ja erootilised üllatused olid nüüd Jaani argipäev. Ta armastas sellist elu!
Et nauditav olukord saaks jätkuda, pidi Jaan mõlemale naisele palju valetama, kustutama igasugused jäljed ning vanduma pisarsilmi truudust.
Jaanil vedas selles mõttes, et Triin oli rutakalt nende ühisest üürikorterist enne Kristiina olemasolust kuulmist välja kolinud. Nüüd käis naine Jaanil vaid külas ning kokkas, koristas ja üllatas romantiliselt. Samamoodi käis ka Kristiina. Jaanile tundus, et kõik on kontrolli all.
Kõik see muutus ühel hommikupoolikul, kui Triin leidis Jaani korterist võõra salli. Naise salli. Triin kaotas kohe enesevalitsuse, sest mõtted sellest, et mees teda endiselt petab, ajasid ta meeleheitele. Jaan korrutas samal ajal kohmetult, et sall peab Triinu enda oma olema. Äkki võttis Triin restoranist kogemata võõra salli kaasa, pakkus mees. Triin ometi teadis, et see nii ei olnud! Naine puhkes nutma ning süüdistas Jaani petmises.

Jaan küttis ka end emotsionaalselt üles ja viskas lõpuks pärast tulist sõnasõda Triinu kui enda laimaja lihtsalt välja. Mul polegi teda vaja, mul on Kristiina, mõtles Jaan.
Triin oli pärast tüli aga endast täiesti väljas ning otsustas saata kirja oma konkurendile ja vihavaenlasele, naisele, kelle pärast kõik suhteprobleemid üldse algasid.
Ta kutsus Kristiina endaga kohtuma, teadmata siis, miks ta seda täpselt teeb. Kas see oli uudishimu näha seda naist? Või soov naine paika panna? Või oli see ehk soov jagada oma kurba saatust?

Paar nädalat hiljem sai Triin ootamatu vastuse Kristiinalt, et ta soovib ka kokku saada. Nad kohtusid ühel sügisõhtul vanalinna kohvikus ning neil tekkis omavahel kohe tugev ühtekuuluvustunne. Mõlemad naised mõistsid nüüd, miks Jaanil oli nii raske valikut teha. Nad olid tegelikult nii sarnased, kuigi välimuselt erinevad. Nad naersid oma kibeda olukorra üle ning itsitasid, kuidas Jaan oli neid kuude viisi lollitanud.
Kristiina ja Triinu elus algas tolle õhtuga uus peatükk. Neist said parimad sõbrannad ning see valus kogemus liitis neid vist igaveseks kokku. Kumbki ei tahtnud enam Jaaniga tegemist teha, kuigi mees palus, kuidas oskas ega saanud aru, mis naistel äkki viga on, et ta neile enam ei meeldi.

Jaan on mõlema naise elust praeguseks kadunud. Tema karjääritegemine katkes, sest töölt olevat ta vallandatud, kuna jõi ohjeldamatult.

Seda n-ö päris Jaani, keda Kristiina tegelikult peol kohtas, ei ole aga siiani õnnestunud leida.