Nende elust puudus igasugune rutiin ja see tegi mõlemaid julgemaks ja õnnelikumaks. Nad usaldasid teineteist täielikult. Tiina polnud kunagi armukade, kui Jaanus läks sõpradega välja pidutsema. Ega Jaanuski polnud armukade, kui Tiina korraldas tüdrukuteõhtuid.
Nad kinnitasid alati, et kui midagi peaks juhtuma, siis räägivad nad teineteisele alati tõtt. Ja nad pidasid sellest lubadusest kinni.

Ühel õhtul, kui Tiina nurrus vaikselt Jaanuse kaisus, küsis Jaanus Tiinalt tema erootiliste fantaasiate kohta. Tiina jäi mõtisklema. Jaanus ütles vahepeal, et temal peale oma naise fantaasiaid ei ole. Seejärel ütles Tiina pärast pausi, et jah, tegelikult tal on üks unistus. Ta tahaks proovida seksi, kus osalevad kahe naist ja üks mees. Jaanus jäi mõttesse, naeratas ja ütles, et niisugune stseen on ka tema fantaasiates. Tiina ja Jaanus hakkasid naerma, et nad nii sarnased on.

Seejärel küsis Jaanus, kuidas nad selle ära korraldavad. Ei saa ju kutsuda prostituuti ja lisaks on nad tavaliselt koledad. Tiina nõustus. Mõlemad hakkasid telefonides vaatama potentsiaalseid kandidaate. Kuna Tiina oli brünett, soovisid mõlemad kolmandaks kedagi, kes on blond. Korraga välgatas Tiina peas mõte, et tal on üks selline tuttav, ilus, sale, blond ja rinnakas. Lisaks oli see naine Tiinale varem rääkinud, et on proovinud lesbiseksi ja see väga meeldis talle. Jaanus arvas, et see naine sobi. Kuid kas ta oleks nõus tulema kolmandaks?

Nüüd ei jäänud üle muud, kui Tiina rääkis plaanist sõbranna Kairile. Tiina kõhkles kaua enne seseesuguse kirja kirjutamist, aga tema imestuseks oli Kairi kohe nõus. Edasi rääkisid nad juba telefoni teel.

Esimesel nädalavahetusel otsustasidki nad kokku saada ning Tiina ja Jaanus kutsusid Kairi külla. Et natuke pingeid maha saada, joodi alguses paar pudelit veini ja aeti niisama juttu. Siis läksid nad üksteisele pilkudega märku andes magamistuppa. Kairi hakkas Tiinale keeleseksi tegema, samal ajal kui Jaanus teda tagant võttis. Kairi lausa karjus mõnust, nagu ka Jaanus. Siis tegi Tiina ettepaneku, et nemad Kairiga vahetavad kohad ära. Tiina tajus kohe, et Jaanus ei naudi temaga seksi sugugi nii häälekalt kui enne Kairiga. Peagi palus Jaanus, et Kairi teeks talle suuseksi. Tiina otsustas pealt vaadata ja sai aru, kui pööraselt tema abikaasa seda nautis. Tiina otsustas minna ära elutuppa ja närvide rahustamiseks pokaali veini võtta. Kui ta tagasi tuli, istus Kairi tema mehe peal ja nad suudlesid kirglikult. Nüüd sai Tiina vihaseks ja ta karjatas, et Kairi korterist välja kaoks. Mees vabandas nii Kairi kui Tiina ees ja see oli natuke isegi veider, kuid Tiina oli tõsiselt ärritunud.

Kui Kairi oli lahkunud, alustas Tiina tõsist jutuajamist. Ta ütles, et see polnud see, mida tema tahtis.
„Miks?” ei saanud Jaanus aru.
„Sa pöörasid talle palju rohkem tähelepanu kui mulle.”
„Jah, ta on ju ilus ja seksikas naine,” vastas Jaanus.
"Ah, et ilus ja seksikas naine?" vihastas Tiina ja loopis veinipokaalid vastu põrandat puruks.

Ta ei teadnud, mis tema sisse oli läinud. Ta tundis tohutut armukadedust. Jaanus suutis siiski Tiina maha rahustada ja lubas, et kõik saab korda - ju siis ei tulnud välja nii, nagu oleks pidanud välja tulema.
„Ma ju üle kõige armastan sind ja rohkem me seda ei proovi, kui sees ulle ei meeldi,” lubas Jaanus.

Paari nädala pärast töölt koju tulles Tiina leidis Jaanuse tööpäevast väsinuna magamast. Ent Jaanuse hääletuks pandud telefonile helistas keegi ja telefon vilkus. Ekraanil seisis Kairi nimi. Tiina hakkas uurima Jaanuse telefoni. Sealt vaatas vastu tema jaoks lausa õudusunenägu: erootilised sõnumid teineteisele, sõnumite teel kohtumispaikade kokku leppimised ja Jaanus kiri et ta ei suuda ühtegi korda enne magama jäämist Kairit oma peast välja saada. Naine vastas mehele samaga.

Tiina tundis, kuidas kogu ta maailm vajub kokku. Ta äratas Jaanuse üles ja palus selgitust. Jaanus jäi üsna ükskõikseks. Ta ei osanudki midagi selgitada peale selle, et kõik ongi nii, nagu Tiinale paistab. Ütles, et Kairi on tõesti tema südames ja et tal on väga väga kahju Tiinast. Ja asus oma riideid kokku pakkima. Tunni pärast oligi mees kodust läinud, nagu poleks kunagi olnud seda õnnelikku abielu.

Kuu aja pärast, nelja-aastase ilusa abielu järel, läksid Tiina ja Jaanus ametlikult lahku. Kohale tuli ka Kairi ja tema tulek tegi Tiinale väga haiget. Tiina jooksis nuttes minema. Ta kaotas ühe õhtuga oma kalli mehe ja sõbranna. Ta on ennast palju süüdistanud, miks ta ometi rääkis sellest fantaasiast oma mehele.