Eesti Firmaspordi Liit korraldab eesotsas Peeter Luigega töökohaspordi seminari. Toilas astuvad üles mitmed põnevad esinejad, teiste hulgas ka Tauri-Viljar Vahesaar, kes oli lahkelt nõus videos harrastajatega slackline´i algtõdesid jagama. Seminari üks teemadest on hea rüht ning slackline mõjub ka õigele kehahoiakule suurepäraselt.

Seminari kohta loe lisaks siit https://firmasport.ee/spordiseminar2018/

Loodan, et iga inimene leiab endale liikumises oma niši ning käib mööda oma rada, mis on talle kõige meelepärasem
Peeter Luik

Tauri- Viljar Vahesaar on professionaalne slackliner, akrobaat ja kaskadöör.

Akrobaatikaga alustas ta juba 13 aastat tagasi ja viimased 4 aastat on töötanud treenerina võimlemisklubis Akros. Lisaks treeneriametile teenib Tauri leiba ka vabakutselise slackline`i esineja ja kaskadöörina üle kogu maailma. Seni suurim saavutus on Assassin´s Creed´i filmis peaosatäitja teisikuks olemine (2015) Tauri on kvalifitseeritud akrobaatikatreener, omades Eesti võimlemistreeneri 3.astet (2015). Ta on õpetanud Eestis akrobaatikat alates 2013. aastast ja slackline´i alates 2015 aastast.

Tauri on korraldanud või aidanud läbi viia mitmeid slackline`i - ja akrobaatikatreeninguid ning laagreid Eestis (sh võimlemisklubi Akros laagrit), Itaalias ja Saksamaal. Ta on üks Itaalias toimuva San Vito Lo Capo Climbing & Highline festivali algataja ning peakorraldaja. Tauri tegutseb enda kire järgi ja oma tegemiste ning lugudega üritab ta teisigi enese südant järgima panna ning hingega asju tegema sütitada.

Tegutsen enda kire järgi ja oma tegemiste ning lugudega üritan teisigi enese südant järgima panna ning asju hingega tegema.
Tauri- Viljar Vahesaar

Peeter Luik, Eesti Firmaspordi Liit, Tegevjuht:

Peeter Luik on uus juht Eesti Firmaspordi Liidu eesotsas, kes võttis üle rolli Marti Soosaarelt 2017 aasta lõpus ning annab edaspidiselt parima, et Eesti ettevõtetel oleks sportlik-sotsiaalne platvorm, mille najalt oleks neil võimalik lisaks ärimaastikule ristata piigid ka spordimaastikul. Peeter on suures osas EASL-i (Eesti Akadeemiline Spordiliit) Üliõpilaste Suve- ja Talvemängude kasvandik, kes soovib oma uues rollis tuua Firmaspordi üritustele (sh. Spartakiaadidele ja Kuldpallile) nooruslikku värskust ning entusiasmi.

Igapäevaselt on tegemist aktiivse spordiinimesega, kelle peamine eesmärk spordis on just selle nautimine. Samas ei tule puudu ka adrenaliinipisikust. See on mehe ellu toonud üksjagu ekstreemseid väljakutseid, mis on pannud nõrganärvilised kukalt kratsima. Peeter Luige lootus on, et iga vähegi asjast huvitatu leiaks endale spordis oma niši ning käiks mööda oma rada, mis on talle kõige meelepärasem. Spordialadest kõige südamelähedasemad on mäesuusatamine, taliujumine, jalgratas (downhill ja XCO), laskesuusatamine jms. Samas võib teda näha tegemas mitmeid teisi spordialasid, sest selline lähenemisviis on tema sõnul andnud talle laiapõhjalisema kogemuse inimeseks olemisest.Töökohaspordi kuud korraldavad Eesti Olümpiakomitee, Ühendus Sport Kõigile, Eesti Firmaspordi Liit ja Kultuuriministeerium. Kuu raames toimuvad erinevad ettevõtmised, millest kõik on oodatud osa võtma ning muidugi ka iseseisvalt oma töökohas sportimis- ja liikumisüritusi korraldama. Kõik ettevõtted ja organisatsioonid saavad oma sportlikud ettevõtmised kirja panna töökohaspordi kuu kalendrisse firmasport.ee/kalender18


Vahesaare saavutusi:


2017 Redbull Slackship 1. koht

2016 Redbull Slackship 2. koht

2015 GoProMountainGames 1. koht

2015 Redbull Slackship 1. koht

2015 World Slackline Masters 1. koht Jaan Roosega

2014 2nd GIBBON King Of Slackline

2014 2nd Red Bull Airlines Wildcard

Tauri-Viljar Vahesaar tõi Eestile maailma ekstreemseima slackline`i võistluse RedBull Slackship 2017 võidu.