1976. aastal lahkus Kustas Kikerpuu Eesti Televisioonist ning asus tööle Eesti Reklaamfilmis. ETV ansambli asemele tekkis ansambel Admiral, mille kutseliseks solistiks kutsus ta Jaak Joala. Selle ajajärgu laulud lõpetavad plaadi.

"Arvan, et seda kogumikku kuulates tulevad meelde lillelapsed oma pikkade juuste, värviliste riiete ja õhus hõljuva magusa suitsuhämu ning juhtlausega „Make Love Not War“ (Armasta, ära sõdi)."

Kolm eelmist plaati:

Pihlamägi lisab, et see on Jaagu neljas kogumik, mis on esituste ajalises reastuses tegelikult teine – kui panna nüüd kõrvuti neli plaati, siis see on nimest JAAK teine täht ja esimene A. „Alguses on „Suveöö“ kui aeg, mil Jaak sündis, siis praegune plaat „Alles eile“ ehk Jaagu kui solisti alguse aeg, seejärel tuleb Radari ja Jaagu „Minu elu“ ning siis „Unustuse jõel“ , mille andsime välja Jaagu surma-aastapäevaks. Miks me sellise n-ö juudi rea tegime? Oligi soov kahe esimesega märkida Jaagu eluetappe.”

Olavi Pihlamägi peab Jaak Joala plaatide ilmutamise juures oluliseks, et oleks ka teave originaalist ja selle esitajatest.

Detsembriks jõuavad vinüülplaatide sõpradeni Jaak Joala ja Radari LP „Minu elu“ ning ka „Alles eile“.

Heliplaadil "Alles eile" on laulud:
1. Alles eile
2. Seal, kus algas kord me tee
3. Viljakoristajad
4. Ob-la-di, ob-la-da
5. Kuulsuse ahelad
6. Soojus
7. Saabun koju
8. Unistus
9. Sild üle vaevavete
10. Võta mind piloodiks
11. Butterfly
12. Kui oleks mul haamer
13. Laula veel
14. Unelm oli see
15. Millal näen sind veel
16. Mamy Blue
17. Kas kuuled
18. Tango italiano
19. Pulmapillimees
20. Sa jää

Plaadiümbrisel on olemas ka kõigi laulude originaalide autorite ja esitajate andmed.