Otsustasin, et pean kiiresti kaalust alla võtma. Loobusin rasvasest, praetud toidust ning öösel söömisest. Hommikuti tegin tervisejooksu, õhtuti käisin spordisaalis. Kuid kõhnumise asemel hakkas kehakaal hoopis kasvama. Kuu aja pärast kaalusin juba 85 kg. Üks räige dieet järgnes teisele, kolmaski veel. Unustasin, kuidas maitsevad liha, leib, kartulid ja magus. Sõin ainult puu- ja köögivilju, jõin tavalist kraanivett ja mineraalvett. Ja kaalunäit püsis 84-86 kilo juures!

Naine, kes muutis mu elu

Kujunes aga nii, et tänavu lasin ennast käest – iga pole enam see. Ja selle tulemusena tekkisid igasugused erinevad terviseprobleemid. Arst keelas kõik dieedid ära ja piiras rangelt ka füüsilist koormust. Ma ei teadnud enam, mida teha – kuidas selliste piirangute olukorras kõhnuda? Olin ahastuses!
Hakkasin koguma teavet võimaluste kohta, mida tervis kasutada lubaks. Palusin kõiki oma tuttavaid, pöördusin arstide poole, kuid tulemusteta. Õudne, kuidas selline elu mu psüühikale mõjus – varisesin kokku, hüsteeritsesin ja tahtsin ära jätta kõik kontserdid. Olin juba üsna piiri peal, kui juhtus ime! Lugesin internetist naise kohta, kes mingit imepärast taimespreid kasutades 57 kilo kaotas.
Lühidalt – tegemist on FitoSpray nimelise tootega, mis sisaldab rasva lõhustavat L-karnitiini. Muidugi oli selle proovimine riskantne, kuid otsustasin selle riski võtta. Teaduslik tõendus toime kohta oli ka üsna ilmne.
Asi on selles, et sprei koostises on olemas kõik komponendid, mis võimaldavad organismil vajalikku energiat ammutada kogunenud rasvast, aga mitte süsivesikutest. Rafineeritud maitse ja lõhna annavad spreile looduslikud koostisained, need lämmatavad näljatunde ja viivad kaalu langemiseni ilma suurema vaevata. Ja seda ka veel, et kõigi varasemate vahendite puhul tekkis mul hirmus magusanälg, aga see sprei võttis näljatunde ära.
Rõõmustasin väga, et selle koostises on roheline kohv. Unikaalne ja võimas antioksüdant - kloriinhape – ja väike annus kofeiini üheskoos avaldavad rasvalõhustavat toimet, pärsivad söögiisu, langetavad vere kolesteroolisisaldust, toovad organismist välja mürgid ja liigse vedeliku.

Sprei koostis on selline: roheline kohv, karnitsiiniekstrakt, goij marjad, mango ja assaiekstrakt, sidrunhape, mentool ja münt.
Aga aitab keemiast ja teadusest. Räägin parem sellest, kuidas ma spreid kasutasin, et võimalikult kiiresti kõhnuda. Ei ütleks, et ma oma söömisharjumisi väga palju muutsin. Lihtsalt lõpetasin päeva jooksul igasuguste snäkkide söömise ning sõin sagedamini värskeid köögivilju. Ning 15 minutit enne iga söögikorda (hommikul, lõunal ja õhtul) manustasin 2-3 spreidoosi. Ja kõik! Söögiisu vähenes märgatavalt, vahel ei suutnud poolt portsugi ära süüa. Pärast sööki lisasin 1-2 spreidoosi.
Ja veel üks oluline moment – spreid saab osta ainult ametlikult internetileheküljelt, kauplustest ja apteekidest te seda ei leia. Nii, et tellige kõhnumiseks FitoSpray. SNG on praegu ainus firma, kes seda müüb. Maksab see asi kopikaid, täpselt ei mäleta kui palju. Eriti kui võrrelda rahaga, mida ma olen kulutanud parimatele dieotoloogidele, paljureklaamitud trenažööridele ja muule. Maksta tuleb sprei eest siis, kui postisaadetise kätte saate. Ei mingit ettemaksu, sellega probleemi pole.
Ühesõnaga – olen FitoSpray’d kasutades noorenenud, näen parem välja ja ka tunnen ennast palju paremini. Kuuajase kasutamise järel ei tundnud ennast äragi! Eks teiegi olete ju televiisorist näinud, kuidas ma muutunud olen.
Lõpetuseks tahan teile, sõbrad, öelda, et ärge lükake kõhnumist homsesse, seda ei saabu kunagi. Küll aga lisandub kogu aeg kilosid.

66astane Alla Pugatšova ei ole kunagi olnud modelli mõõtudega, vaid pigem ikka vormikas naine. Kogu elu on ta proovinud ka erinevaid dieete, aga alates 40. eluaastast kaalu enam alla 75 kg ei saanud. Allal on 38aastane abikaasa Maksim Galkin ja neil on kaksikud poeg ja tütar, kelle sünnitas surrogaatema.

NB! Eestis toodet osta ei saa!