1. Vanemaks saades mõistad üha enam, kui habras võib elu olla. See mõte on hea motivatsiooniallikas, miks igal hommikul rõõmsa meelega voodist üles tõusta.
2. Me kõik oleme tundunud kaotusvalu. Endale ja teistele inimesele andestades saame edasi liikuda.
3. Kui sa pesed kraanikausi ääres kruusi, siis teegi seda. Ära muretse mingite asjade pärast. Meil pole meeles hinnata kõige lihtsamaid hetki oma päevas, lihtsate asjade suurt võlu.
4. Ära unusta seda, kust sa tuled. See ei pruugi olla kõik, mis meis peidus on, kuid see saab korvata päris suure osa, mida meil pole.
5. Anonüümsus võimaldab inimestel välja näidata oma õelat poolt. Mulle meeldib vana hea viis tülide lahendamise puhul: öelge otse välja, mis teil öelda on; seiske enda eest ja pidage oma võitlus maha.

Meryl Streep

1. Sellest hetkest alates, kui sulle hakkab korda minema teiste inimeste arvamus, ei ole sa enam sina ise.
2. Talla endale sisse oma rada. Pane paika oma reeglid ja loo arusaam sellest, kes sa oled – sellele peaksidki lootma. Tee seda, mis tundub õige sinu jaoks, mitte su ema või mõne teise näitleja või ükskõik kelle jaoks. Oluline on vaid sinu enda kindel ja vaikne hääl.
3. Kanna oma tõekspidamised igasse oma eluvaldkonda. Kanna oma südant tööl kaasas ja palu, et teisedki annaks oma parima panuse.
4. Tihti ongi töö ise parim tasu nähtud vaeva eest ning kui ma valin proovikive täis töö, siis tasub see kuhjaga ära. Vähemalt köidab see mind, isegi kui see kedagi teist ei huvita.
5. Meelelahutusäris tuleb uskuda illusioonidesse ja unelmatesse, sest sügavikku vajumiseks on palju võimalusi. Kuid kunst ja muusika on sõnulseletamatud – need pakuvad rõõmu, kui sa vaid seda soovid, ja lohutust, kui sul seda vaja on.

Tsitaadid raamatust: MOTIVATSIOONI ALLIKAS. 648 INNUSTAVAT TSITAATI