• Armastusega on vist nagu virmalistega - kõik teavad, aga vähesed on näinud. Armumisel ja armastuselgi ei tehta tihtipeale vahet, ammuks siis veel viimase eri helistikel. Mõni ime - totaalne tunne on jõukohane vaid vähestele, sugugi kõigil pole julgust seda vastu võtta. Ja mõnedki neist, kes võtavad, eelneva vaimse ettevalmistuseta, põlevad armutult läbi, nagu maailmakultuurist teada. Sest armastus on sügav eksistentsiaalne kogemus, mis muudab inimeses kõik.
  • Ela ise ja lase teistel elada. Igas päevas on nii palju endalt küsida ja teistele anda. Jaga oma armastust, ilma midagi vastu ootamata - sest tõeline armastus ei vaja kunagi midagi vastu, armastuse jagamine ise ongi juba kingitus sulle endale. Olgu su süda tõeliselt suur ja helde ning alati täidetud armastuse ja tänutundega, tea, et seda kõike on seal piiramatult külluslikult.
  • Armastades iseennast, oled võimeline armastama ka teisi. Õnnelikud inimesed loovad õnnelikke suhteid. Kui sa otsid õnne ja rahulolu suhtest, siis on see suhe juba ette läbi kukkunud. Sul tuleb kõigepealt leida iseennast, leida armastus enda seest ja olla õnnelik iseenda seltsis, alles siis tõmbad magnetina oma ellu hingesugulast.


Pere

  • Ei ole olemas sellist suhet või peret, kus pole üldse probleeme. Ainult umbrohi kasvab iseenesest, kui sa tahad, et ilus taim kasvaks ja püsiks ilus, tuleb seda kasta ja rohida. Ka paarisuhe nõuab pingutamist. Õnnelikus paarisuhtes inimesed tulevad oma eluga paremini toime ja teenivad rohkem raha.
  • Praktika ja kogemused näitavad, et vanemad ei saa oma lapsi voolida oma soovi järgi. Lapsed valivad oma tee, tehes seda, mida paremaks peavad. Ning et õnnetud on need, kes 50-selt, pea paks otsas, halavad, et näe, ma ise tahtsin teha seda ja toda, aga isa käskis, ja siin ma nüüd olen. Sest ei tihanud teha seda, mida olen lapsepõlvest alates soovinud.
  • Maailmas ei olemas midagi fantastilisemat, kui oma vastsündinud beebit sülle võttev, vaatav ja hellitav ema. See, milline on ema pilk, milline armastus kiirgab emast, milline on tema kehakeel, seda ei ole võimalik sõnadesse panna. Austa oma laste ema, austa oma ema.
  • Paljud arvavad, et nad on kõige paremad vanemad siis, kui hommikust õhtuni tööd rügavad ja raha teenivad, aga teatud vanuses vajab see väike inimene ainult vanemaid enda kõrval, et ta tunneks, et teda hoitakse ja armastatakse. Edule ja konkureerimisele orienteeritud ühiskonnas võib kaduma minna teadmine, et armastus on kõige tähtsam.

Tervis

  • Sinu keha räägib Sinuga sadades keeltes läbi erinevate sümptomite, nagu haigused, valud, vaevused, aga ka läbi heaolu tunde, läbi kerguse ja tervise. Keha räägib Sulle isegi sellest, milline toit Sulle sobib ja milline mitte. Tavaliselt me lihtsalt kuulame kas oma ego või juba välja kujunenud arvamust oma mõistuses, mis aga ei pruugi sugugi ühtida sellega, mis meie kehal meile öelda on. Seega on väga oluline saada teadlikuks oma kehakeelest ja osata sellega koostööd teha. Inimese keha on tohutult tark, peaksime seda rohkem usaldama.
  • Kogu aeg veidi liigutada on kõige parem, kui teed pausi sisse, on raske alustada ja järje peale tagasi saada. Kõik on individuaalne – kui inimene pole enne midagi teinud, tasub alustada sellest, et lähed õue jalutama.
  • Olen veendunud, et inimene saab end ise aidata. Meie keha on nagu armatuurlaud, kus mingi tuli annab vilkudes märku: peatu ja mõtle oma elu ning tegemiste üle järele. Kuid kõigepealt hakkame otsima abilisi, kes signaali-märguande, valu või stressi ära võtaks. Piltlikult öeldes keerame vilkuva pirni välja ja sõidame edasi, kuni tuleb uus, tõsisem rike, ja siis äkki polegi enam võimalik aidata.