2. Õpi ennast tundma. Leia oma kirg ja elu eesmärk ning tegutse selle saavutamiseks.

3. Ole konkreetne. Kui sa püstitad omale eesmärgid, siis ole nii konkreetne kui võimalik. Kaotada „kaalus 5 kg“ on parem eesmärk kui „ kaotada kaalus mingi raskus“, sest see annab sulle selge arusaama, mida eduks lugeda. Teades täpselt, mida sa saavutada tahad, hoiab see sind paremini motiveerituna. Lisaks pead sa teadma konkreetseid tegevusi, mida tuleb teha, et oma eesmärgini jõuda. Lihtsalt lubades endale, et ma söön vähem või magan rohkem, on liiga umbmäärane - ole konkreetne. „Ma lähen nädala sees magama iga päeva õhtul kell 10“ ei jäta võimalust mõtlemiseks, et mida teha selleks, et puhata, sa lihtsalt lähed siis magama ja puhkad välja.
Heidi Grant Halvorson

4. Tegutsege oma heade mõtete ajel. Ideede elu pikkus iseeneses on lühike. Nendega peab tegelema enne, kui nende kehtivusaeg lõpeb. Esimese maailmasõja lennuäss Eddie Rickenbacker võttis selle kokku märkusega: „Võin anda teile kuuesõnalise edu valemi: mõelge asjad läbi ja siis tegutsege.”
John C. Maxwell

5. Me peame mõtlema selle peale, kuidas asju ära teha, mitte kuidas neid fikseerida. Püüa ületada ootusi, sea kõrgeid eesmärke, loo motivatsiooniskeemid, mis seda toetavad. Kõrge eesmärgi väike alatäitmine on parem kui keskpärase eesmärgi ületamine.
Meelis Milder

6. Ma ütlen sulle midagi, mida sa ise niigi juba tead. Maailm ei ole alati päikesepaiste ja vikerkaared. See on õel ja ebameeldiv paik. See võib sind põlvili lüüa ja jättagi su nii, kui sa seda ise lubad. Ei mina, sina ega keegi teine ei suuda nii kõvasti ja valusalt lüüa kui elu seda teeb. Kuid asi ei ole selles, kui kõvasti sa lööd, vaid selles, kui hästi sa löögi vastu võtad. Ning kuidas sa peale seda edasi liigud. Nii sünnivadki võitjad. Nüüd, mil sa tead, mida sa väärt oled, mine ja võta elult kõik see, mille vääriline sa oled. Kuid sa pead olema valmis ka lööke vastu võtma. Ära hakka näpuga näitama, et tema või tema on süüdi. Argpüksid teevad seda ja sina ei ole argpüks.
Silvester Stallone

7. Sa ei pea olema iga päev kõigist teistest parem, aga sa võiksid olla iga päev natuke parem, kui olid eile.

8. Enda teistele tõestamine on aja raiskamine. Sinu sõbrad ei vaja seda ning sinu vaenlased ei usu seda nagunii. Lihtsalt tee seda, mida sa oma südames õigeks pead.

9. Mina ei ole liikunud eesmärgilt eesmärgile, olen õigeks pidanud hoida suunda. Üks mu elureeglitest on olnud: teha nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik. See on universaalne igas elu valdkonnas: süüa, magada, joosta, töötada, kulutada raha, elada üldse selle reegli järgi – nii kujuneb tasakaal. Tasakaal on oluline.
Fred Jüssi

10. Õpi ennast tundma. Leia oma kirg ja elu eesmärk ning tegutse selle saavutamiseks.

"Soovin sulle edu", koostanud Rain Siemer, Ajakirjade Kirjastus