Tiina Park ja Mart Normet


Praegune ETV meelelahutussaadete peatoimetaja Mart Normet meenutas oma esimest telepraktikat Tiina Pargi alluvuses. Filmida tuli jaanipäeva tähistamist, aga oli väga jahe ilm nagu tihti jaanilaupäevadel, ning midagi toimunud. Mitte midagi toimumist aga filmida ei saa. Normet jälgis siis imetlusega, kuidas Tiina Park pani elu käima, inimesed õhtut nautima, lapsed kilkama ja kiikuma, et saaks filmida lõbusat jaanilaupäeva. 

Fotol vasakul on Hille Karm, keskel Ivo Linna abikaasa Imbi, siis Ivo Linna ja Tiina Park.


Rein Kilk meenutas, kuidas tema koos Tiina ja „Osooni“ saatega sõitis külla ühe tuntud inimese suvekodusse, et rääkida temaga mesindusest. Kohapeal selgus, et info oli olnud ekslik, see inimene ei pea üldse mesilasi ega tea mesilastest muud, kui et nad annavad mett ja võivad nõelata.
Kuna oli kohale sõidetud ja raha kulutatud, pidi intervjuu ikkagi toimuma.
Kilk naeris ka nüüd tagantjärele, kuidas nad filosofeerisid siis mesilaste nõelamisest ja sellest, et ka inimesed võivad üksteist nõelata. Viimaseks andis ajendi asjaolu, et Kilk oli intervjueeritavaga sel ajal tülis ühe Pärnu kinnisvara pärast.
Rein Kilgi sõnul lõikas Tiina Park tema imestuseks sellest jutust kokku niisuguse saate, et kõik sõbrad kiitsid ja imetlesid, kui sügav ja filosoofiline võib olla üks loodussaade.

Eliitrestorani Gloria peremees Dimitri Demjanov