Fullereenid: tervise kvintessents
Šungiidi saladuslikuks kvintessentsiks on fullereen — teemanti ja grafiidi järel kolmas süsiniku vorm 60 või 70 süsiniku aatomist koosneva absoluutselt sümmeetriliste kerajate sfääride kujul. Fullereenid ületavad kvaliteetselt kõiki muid antioksüdante nii toime jõu kui kestuse poolest. Neil on teistsugune toimemehhanism. Kui klassikalised antioksüdandid on taastajad, mis reaktsiooni käigus ära kulutatakse, siis fullereenid on rekombinatsiooni, vabade radikaalide vastastikuse hävitamise katalüsaatorid ja neid ei kulutata üldse. Pärast fullereenide ühekordset viimist organismi kestab nende mõju nädalate ja kuude kaupa. Fullereenid kogunevad maksas, mis kaitsevad maksa toksiliste mõjude eest ja kiirendavad toksiinide neutraliseerimist. Fullereenid tõstavad kogu organismi termilist vastupidavust.

Šungiit muudab vee omadusi
Et vee omadused paraneksid, tuleb veenõusse panna paarsada grammi šungiiti. Esmalt tuleb see jooksva vee all ära loputada ja siis kaks-kolm liitrit vett peale valada. Sama kivi võib kasutada aastaid. Nii töödeldud vesi avaldab organismile üldtugevdavat ja noorendavat mõju: näonahk puhastub, nahk muutub elastsemaks, kortsud vähenevad. Selline vesi tugevdab juuksejuuri, vähendab kõõma teket, annab juustele terve läike.
Šungiitveel on valuvaigistav ja põletikuvastane toime. Selle anti-bakteriaalsed omadused on unikaalsed, E. coli bakter hävib hetkega. Šungiitvesi aitab taastada immuun- ja energeetilist seisundit kroonilise väsimuse sündroomi korral.

Šungiitvann rahustab, vähendab stressi ja parandab und. Väikesed haavad ja lõhed nahal paranevad. Šungiitvannide regulaarse võtmise korral paranevad operatsioonijärgsed lõikearmid, kaob naha kestendamine. Šungiitvannid aitavad parandada naha tervist, abi saavad ka psoriaasihaiged — nahk puhastub ravimite jääkidest ja osaliselt eemalduvad ka ketud.

Šungiit võib inimesele head mõju avaldada ka ilma veeta. Mineraali omadused on leidnud kasutamist näiteks jalalabade massaažis, millele ei ole otseseid vastunäidustusi. Šungiidipurul tammumine on hea massaaž näiteks eakatele ja sportlastele — ajab minema valu jalgadest ja ristluudest. Soovitav protseduuri pikkus on kuni 5 minutit.

Abiks lemmikloomadele
Ka lemmikloomad ja -linnud eelistavad meelsasti šungiidivett. Selle kasutamine lemmikloomade toidus ja joogiveena vähendab kivide teket kuseteedes ja sapipõies, parandab kehakarvade või sulgede väljanägemist ja tervislikku olukorda, tugevdab luid ja hambaid, kõrvaldab naha sügeluse ja kestendamise. Samuti kaitseb lemmikuid allergia, parasiitide ja nakkushaiguste eest. Hõberebasekasvatustes on aga täheldatud, et šungiidivee kasutamine on lisaks loomade karvkatte parendamisele suurendanud ka hõberebaste sigivust üle 20%.

Veega, kus on olnud sees šungiit, aidatakse parandada edukalt meie neljajalgsete sõprade mürgistusi. Sellise toimega vesi aitab parandada loomade haavu ja haavandeid ning kaotab halva suulõhna. Nende koerte ja kasside karv, kellele on antud juua šungiidikillustikul seisnud vett, muutub märgavatavalt paksemaks ja hakkab kenasti läikima. Loom tunneb, mis on talle ja ta tervisele kasulik.

Šungiidi saladus on eksisteerinud ja eksisteerib edasi.
Nagu ütlevad hiinlased: „Kirjeldamatu sõnades ja ammendamatu tegevuses“.

Tutvu ja osta internetist aadressil www.tervisekivi.ee või Tervisetooted OÜ esinduspoes Tallinnas Kadaka tee 70C.
Tervisekivi maaletooja: Gyllenhaal OÜ 

Jaga
Kommentaarid