"Mida rohkem kapillaare inimese kehas töötab, seda parem on vereringe ja seda väiksem on tõenäosus terviseprobleemide ja haiguste tekkeks. Vereringe toidab meie organismi rakke, kandub edasi lümfi, kus toimub puhastamine. Mida efektiivsemalt ja paremini ning võimalikult kaugetes kehanurkades funktioneerimine ja puhastamine toimub, seda parem ja mõnus on, kuna suureneb organismis ringlev veremaht."

Mati Rebase kirjeldusel selgineb madratsil lebades pea ja hingamine muutub kergemaks. Tema sõnul võib ka juhtuda, et inimene ei tunnegi pikutades midagi, kuna probleem on organismis sügaval kudede tasandil. Näiteks ei tööta kapillaarid soolestikus, maksas või mujal organis.

Võnkesagedusi ja programme on madratsil erinevaid, keskmine pikkus 10-15 minutit. Pikim programm, sleep-nimeline, kestab kogu öö. Programme saab inimene valida vastavalt soovile ja enesetundele, peaasi, et protsess on hea ja mugav. Madratsiga on kaasas ka lokaalne lisaseade, mille saab asetada konkreetsele probleemkohale. Spetsiaalne seade on olemas ka seljavaevuste leevendamiseks. Seda saab kasutada istudes.

Siirdatud organite, samuti südamestimulaatori puhul soovitab Rebane eelnevalt konsulteerida oma arstiga. Vanus ja sugu madratsi kasutamisele piiranguid ei sea.

Allikas: Pealinn