„Kutsusime Rocca al Mare keskuse ja Kristiine keskuse valimisjaoskondades kodanikke üles tegema kõige ausama valiku - toetada abivajajaid. Samuti julgustasime inimesi, et on ükskõik, kas nende eelistatud kandidaat või erakond valimistel triumfeerib või põrub – iga heategija on kindel võitja!“ sõnas Toivo Tänavsuu.

„Kui jaoskonnad suleti külastasime kõigi kuue riigikokku pääsenud erakonna pidusid,“ rääkis Toivo Tänavsuu. „Olgugi et Vabariigi Valimiskomisjon alles luges hääli kokku, kuulutasime meie kõik kuus parteid üksteise järel juba eos päeva absoluutseteks võitjateks ning jagasime kõigile välja heategija mandaadid – ka neile, kes ei kandideerinudki, sest see, kes aitab, on kahtlematult võitja."

Tänavsuu lisas, et valdav enamus vähihaigete heaks kogutud ligi 3500 eurost tuli just EKRE, Reformierakonna, IRLi, Sotsiaaldemokraatide, Keskerakonna ja Vabaerakonna pidudelt.

„Tuletasime poliitikutele meelde, et kui nemad loevad hääli ja mandaate, siis Eestis on inimesi, kes loevad elupäevi. Hea meel on tõdeda, et leidsime igast erakonnast hulga heldeid ja sooja südamega inimesi, kes lahkelt abivajajaid toetasid. Aitäh teile kõigile ja aitäh fondi usinatele vabatahtlikele, kes selle päeva eriliseks tegid."