Marti Soosaare sõnul on kõik inimesed oodatud septembris toimuvatele töökohaspordikuu üritustele. Videos tõstab ta mõned ettevõtted esile, kes on positiivselt silma paistavad töökohaspordi toetamise kontekstis. Marti teeb kokkuvõtte ka avaüritusel toimunud lõuatõmbevõistlustest Funderbeami kontoris.

Marti Soosaar on SportID asutaja ja tegevjuht ning Eesti Firmaspordi Liidu asutaja ja juhatuse liige.

Töökohaspordikuu eesmärk on teadvustada liikuva eluviisi olulisust, selle positiivset mõju ning võimalusi üleüldise efektiivsuse tõstmiseks töökohas. Lisaks on sihiks tõsta liikumisharrastusega tegelevate inimeste hulka Eestis.

Loe lisaks artiklit töökohaspordikuu missioonist siit.

Kogu kuu vältel kestab projekt "Kondimootoriga tööle". Liikumisviisidena lähevad arvesse kõndimine, kepikõndimine, jooksmine, rattasõit ning rulluisutamine. Firmaspordi sügisspartakiaad 23.– 30. septembril toob kokku Eestis tegutsevate ettevõtete töötajad sportlikuks nädalaks: osa saab võtta sõudeergomeetrite võistlusest, bowlingust, mini-reketlonist, pokkerist, kardisõidust, lamades surumisest, ujumisest ja vibulaskmisest. Lähemat infot ja lingid ürituste kohta leiab EOK kodulehelt www.eok.ee (otselink) http://www.eok.ee/t%C3%B6%C3%B6kohaspordikuu-programm

Töökohaspordikuu kõrghetk on septembri viimasel nädalal, kui toimub suur Spordinädal. EOK ja Ühenduse Sport Kõigile eestvedamisel toimuval spordinädalal korraldatakse üle Eesti ligi tuhat sportlikku sündmust koolides, spordiklubides ja töökohtades. Spordinädala korraldajad kutsuvad üles ettevõtteid ja organisatsioone korraldama nädala jooksul aktiivseid lõunapause, tervisepäevi, matkapäevi, ettevõtte-siseseid spordivõistlusi, liikumisraja ühiskülastusi jms. Ideid spordinädala läbiviimiseks ja sündmuste registreerimise lingi leiate koduleheküljelt www.spordinadal.ee.