19.45 on eetris kultuskomöödia "Õhtusöök ühele".
20.05 alustab lõbus programm "Head vana aasta lõppu", mis jõuab ekraanile ka kell 22.00. Lõppeva aasta võtavad kokku armastatud telenäod ja raadiohääled. Programmi juhib Margus Saar.
21.15 algab "Aastavahetus Kinoteatriga". See on reportaaž telemaja koridoridest uue aasta eelõhtul. Saadet proovivad juhtida Henrik Kalmet, Priit ja Märt Pius ning Kaspar Velberg. Korda püüab luua Tõnis Niinemets. Seiklustest püüavad pääseda Mari-Liis Lill, Elmo Nüganen, Sepo Seeman, Saara Kadak, Mihkel Raud, Kaja Kallas jpt. Tüki kirjutas kokku Paavo Piik.


21.45 on ekraanil "Jaanid", koomiline telefilm kahest pealtnäha erinevast artistist: Getter Jaanist ja Jaan Pehkist. Vaatajate ees rulluvad lahti saladused, seiklused ja loomulikult muusika.

22.50 on "Tujurikkuja" aeg. Tegijad ütlevad, et "Tujurikkuja" on ehe näide maksumaksja raha raiskamisest ja kindel on esikoht maailma kõige mõttetumate saadete edetabelis. Vastutavad isikud on seejuures Ott Sepp, Märt Avandi ja pool Eestit.
23.20 toob „Tõuske püsti!" ekraanile Comedy Estonia tärkavate stand-up koomikute esitatavad eestikeelsed naljad kavast "Esimene eesti keeles! vol2". Lavale astuvad tulevikutegijad Sander Õigus, Karl-Alari Varma, Mikael Meema, Ardo Asperk, Daniel Veinbergs, Mikk Sügis ja Taniel Kasemägi. Etendus on üles võetud 3. detsembril Tallinnas Sinilinnu klubis.
23.50 Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitus.
01.35 saab nautida igihaljaid hetki etendusest "Armastus kolme apelsini vastu".
31. detsembri õhtul on võimalus saata oma sõbrale hea soov ETV2 vahendusel. Tervituste taustaks on uus eesti muusika ehitud suurepärase visuaaliga.

1.jaanuar

Hommikul saab uuesti näha ja kuulda "Jõulutunneli" saates kõlanud laule ning kell 10.20 jõuab ekraanile mängufilm "Supilinna Salaselts".
12.15 on Viini Filharmoonikute uusaastakontsert 2016. Viini Filharmoonikud tervitavad traditsiooniliselt uut aastat piduliku kontserdiga Muusikaühingu kuldses saalis ja seda juba 75. korda! Dirigendipuldis on Läti nimekaim dirigent Mariss Jansons.


16.30 on ekraanil dokfilm "Vabaduse mustrid". Mis asi on identiteet? Millest see koosneb? 1944. aastal olid paljud eestlased sunnitud põgenema vene vägede pealetungi eest, kaasas vaid kõige hädapärasemad asjad. Tihti tõuseb eestlaseks olemise küsimus kõige valusamalt esile siis, kui see on ohustatud. Käsitööst võib saada mälu kehastus. Kodust kaugel osutub kangastelgedel lõimitud muster palju enamaks kui lihtsalt üks kindakiri. See on nagu salakood, mida vaid sama identiteediga inimesed suudavad lugeda, mõistes seeläbi midagi väga olulist, mis seob inimesi kaugel oleva kodumaa ja rahvuskaaslastega võõrsil.
18.00 on Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontsert. Traditsioonilisel Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontserdil juhatab Eesti Riiklikku Sümfooniaorkestrit dirigent Tõnu Kaljuste.


20.55 on eetris Riigikogu esimehe uusaastatervitus.
21.20 on mängufilm "Kirsitubakas". See on nooruslik suhtedraama esimesest armumisest. Kui aga tunded süttivad mitukümmend aastat vanema mehe vastu, on otsuste langetamine nii psühholoogiliselt kui ka sotsiaalsete normide tõttu palju keerulisem. Keelatud armastuses on nagu sõjas - häid valikuid polegi. Režissöörid Andres ja Katrin Maimik. Osades Gert Raudsepp, Maris Nõlvak, Getter Meresmaa, Anne Reemann, Viiu Maimik jpt.
23.00 on eetris sarja "Sherlock" eriosa "Õõvastav pruut". Sarja erivärske osa on ETV ekraanil samaaegselt BBC esilinastusega. Kui tavapäraselt on "Sherlocki" tegevus toimunud moodsas tänapäevas, siis üllatuslikult leiab sarja eriosas tegevus aset aastal 1895, viktoriaanlikul ajastul. Kuigi ajastu on sarja jaoks uus, jäävad mõned asjad vankumatult samaks - sõprus, seiklused ja otse loomulikult mõrvad.