Paraadi saab otsepildis jälgida ka portaalis ERR.ee, kus on kättesaadavad ka ülevaatlikud fotogaleriid.

Pärast paraadi kell 12.10 näitab ETV saadet "Kohtumine Roman Toiga", Margus Saare tehtud intervjuud karismaatilise koorijuhiga aastast 2014.

Kell 13.05 on eetris "Minu laulu- ja tantsupidu" ja vaatajatel on võimalik meenutada, milline oli XII noorte laulu- ja tantsupidu "Mina jään" peo tegelike kangelaste - osavõtjate - silme läbi.

Kell 21.20 on kavas legendaarne film "Keskea rõõmud", õhtut jäävad lõpetama kell 23.30 algav "ETV live: Curly Strings" ning mängufilm "Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta", mis algab kell 00.30.

24. juuni hommikul kell 10.10 on kavas 1983. aastal valminud mängufilm "Nipernaadi", õhtul kell 8 jõuab ekraanile Soome dokumentaalfilm "Eesti vabaks! Rokifestival, mis ei lõppenud". See on lugu Soome rokitähtedest, kes läksid 1988. aastal NSV Liitu esinema ja sattusid, kitarr käes, poolkogemata võitlema vaba Eesti eest.

ETV2 vaatajateni jõuab ETV kullavaramust kokku komponeeritud programm.
23. juunil kell 11 saab näha filmi "Karoliina hõbelõng" ja kell 15 on eetris "Siin me oleme". Veel on kavas telelavastus "Vigased pruudid", dokumentaalfilm "Eesti lood: Jaanipäev" ning Andres Söödi autorifilm"Jaanipäev".
Meelt lahutab "Meie Uduvere" ning mõtlema paneb "Ööülikooli rännakud: Bioloog Fred Jüssi".

Pühade ajal on nii ETV kui ka ETV2 kavas ka ülekanded jalgpalli MM-ilt.

Menu.err.ee lehel on võimalik vaadata suurt interaktiivset kaarti jaanitulede asupaikadest üle Eesti. Tuleb vaid sobiv maakond välja valida ja meelispeopaik üles otsida.

Jaanilaupäeva "Vikerhommikus" räägitakse jaanipäeva kombestikust ja toitudest ning uuritakse, kuidas edenevad ettevalmistused võidupüha paraadiks.

Kell 12.05 on saates "Kajalood" külas mees, kelle ideede järgi taastati 25 aastat tagasi võidupüha paraadide traditsioon ja lisati maakondadele võidutule jagamise tava. See mees on diplomaat ja kultuuritegelane Jüri Trei. Saate autor on Kaja Kärner.

Naiskodukaitse Toompea jaoskonna esinaine, ajaloolane Merike Jürjo jutustab "Eesti loos" Kaitseliidu sünnist ja rollist Eesti elus kahe suure sõja vahelisel ajal võidupühal kell 13.05. Laule Vabadussõjast, mida lauldi juba sajand tagasi, kuuleb kell 14.05. Saadete autor on Piret Kriivan.
Jaanilaupäeva õhtul kell 19.05 on eetris Jaan Elgula saatega "Jaanid Jaaniga".