Lugu põhineb edukal Soome sarjal "Mustat lesket", mis sai Soome teleauhindade Kuldsete Venlade jagamisel parima sarja, parima režii ja parima käsikirja auhinna.
"Ausalt öeldes on tegu sarjaga, mida kõik kanalid oma ekraanile tahtsid. Mul on hea meel, et just ETV saab seda kvaliteetsarja rahvale pakkuda," rõõmustab ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normet. "Ja eriti hea meel on selle üle, et saime Venemaalt kätte režissöör Andres Puustusmaa! Tänu temale on meil sarjas nii võimas näitlejate ansambel," lisas ta.
Värske sarja peaosades mängivad Hele Kõrve, Inga Salurand, Anne Reemann, Märt Avandi, Mait Malmsten, Tiit Sukk, Indrek Taalmaa jpt.

Võttepäev. Paremal režissöör Andres Puustusmaa.

"See sari on näitlejale täielik jackpot, sest tal on siin võimalus teha midagi sellist, mida ta tavaliselt teha ei saa. See on vaieldamatult väga hästi kirjutatud kvaliteetdraama, kus meie tippnäitlejad näitavad oma tippvormi," rõhutab produtsent Anti Reinthal.
Ka vaatajatele pakub sari väljakutset - nii mõnelegi vaatab sealt vastu iseenda elu. "See on läbi ja lõhki tänapäevane lugu, kus vaatajad tunnevad ära enda ja oma naabrid. See on lugu tänapäeva elust, mida elavad väga paljud Eesti naised. See on lugu sellest, mis juhtub siis, kui inimesed omavahel ei suhtle ega märka teisi enda kõrval," selgitas Reinthal.

Sarja käsikirja autorid on Laura Suhonen, Paula Mononen ja Johanna Hartikainen. Eesti vaatajate jaoks on sarja tegevustik toodud kodumaisesse keskkonda ja temaatikasse ja eestlaste jaoks kohandas selle Veera Marjamaa.
Soomes oli esimene hooaeg kavas 2014. aasta sügisel Neloneni kanalil. Tänavu suvel filmiti teine hooaeg ja üks peaosatäitjaid Wanda Dubiel ütles, et see oli tema aelu ilusaim suvi.

Soome "Mustat lesket" ning näitlejad Malla Malmivaara, Pihla Viitala ja Wanda Dubiel.

USAs teeb CBS sarjast oma versiooni. Pilootosade näitamise järel otsustakse, kas tehakse kogu hooaeg. Sarja õigused on müüdud ka Prantsusmaale, Hispaaniasse, Euroopa HBO-le, Lähis-Ida rikidesse ja Skandinaviasse. Viasati omanduses olevad Viaplay ja TV3 teevad sarjast oma versiooni, mida näidatakse alates 2016. aastast Spoomes, Rootsis, Norras ja Taanis.
Esimesel hooajal on 12 osa.