Kevadel televaatajate poolt parimaks meelelahutussaateks valitud „Suur komöödiaõhtu“ stardib uue hooga oktoobri alguses. Kaasa teeb „Suure komöödiaõhtu“ trupp kogu oma hiilguses: Argo Aadli, Tõnis Niinemets, Merle Palmiste, Juss Haasma, Mart Müürisepp, Mirtel Pohla, Kaisa Selde ja saatejuhina Tiit Sukk. Sketšide ja paroodiate kõrval läheb taas käima ka naljategelaste konkurss.

Uued Herbert Vingud ja Suzi Vesikud ootavad pääsu ekraanile, sest pööraste ümberkehastumistega üllatavad algaval hooajal kõik näitlejad.

Hea huumor ongi Kanal 2 sügishooaja üheks oluliseks märksõnaks, sest septembri lõpus jõuab ekraanile suurejooneline meelelahutussaade, mis on jätkuks menukale sketšisarjale „Heeringas Veenuse õlal“. Pühapäevane tujutõstja toob lõbusa stuudioshow kõrval ekraanile ka täiesti uued ja seninägemata sketšid koos Eesti tippnäitlejatega.

Uuenduskuuri on läbinud ka Eesti populaarseim põnevussari „Viimane võmm“ ja peagi jõuab Kanal 2 ekraanile selle jätkusari „Siberi võmm“. Kusagile pole kadunud ei Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ega Anders Prikk (Robert Annus), kuid vürtsi lisab uude sarja Siberist esivanemate kodumaale saabuv Eesti juurtega võmm. Läänelik kultuur pole ainus väljakutse, mis kaugelt tulnud võmmi ees ootab, sest kohanema peab mees ka kange iseloomuga töökaaslastega.

Roald Johannsoni juhitud reportaažide sari „Roaldi nädal“ jõuab Kanal 2 ekraanile reedel, 23. septembril. Värve kokku hoidmata uurib Roald Johannson Eesti elu põnevaid kurioosumeid, aga ka tavaliste inimeste muresid ja rõõme. Kui kevadhooajal vahendas Roald Johannson maipühade tähistamist Ida-Virumaal ja Eesti elavate mustanahaliste argipäeva, siis sügisel uurib saatejuht näiteks Eesti külapoodide hingeelu ja internetikuulsuste salamaailma.

Eesti elule vahelduseks viib Kanal 2 sel sügisel vaataja ka Ameerika glamuursesse showmaailma. Juba alates 11. septembrist jõuab pühapäeviti Eesti televaatajateni suve suurim meelelahutussaade „Ameerika talent“ koos Vello Vaheri uskumatute etteastetega. Uutest välismaistest kvaliteetsarjadest saab juba septembris iganädalaselt kaasa elada ka USA põnevussarjale „Chicago tuletõrje“ ja Türgi ajaloolisele draamale „Sajandi valitsejanna“.

Alates 5. septembist on uudistemagasin „Reporter“ ekraanil taas kell 19 ja ekraanile jõuab ka „Kodutunde“ värske hooaeg.

Uuel nädalal kohtuvad vaatajad kohe ka „Radari“ meeskonnaga.

Ka Eesti vaadatuim telesari „Pilvede all“ alustab 7. septembril uue hooajaga, kui eetris on sarja 177. jagu.

Mari ja Piret seisavad taas tuttava probleemi ees – mida hakata peale Sirjega, keda on tabanud järjekordne saatusehoop? Kertu elab endiselt Rootsis, kuid ka teda ootavad ees olulised otsused. Eriku suhe Liinaga kulgeb mehe ärgitusel pöörase kiirusega. Mari ei suuda Indrekut usaldada. Haapsalus kuulevad Albert ja Inna ootamatut uudist, mis seab Sirje ja Gunnariga juhtunu hoopis uude valgusesse.

Samuti alustavad peagi uute osadega komöödiasarjad „Köök“ ja „Naabriplika“, populaarne mälumäng „Kuldvillak“, uuenenud politseisaade „Krimi“ ning Kristjan Jõekalda ja Teet Margna juhitud „Nädalalõpp Kanal 2ga“.

Septembri keskel naaseb kolmapäevadesse ka Tuuli Roosma juhitud „Saladused“, mis sel hooajal üllatab uudse lähenemisega, sest iga osa kujutab endast eraldi minifilmi.
Rõõmus taaskohtumine ootab ees ka kõiki „Ühikarottide“ fänne, sest uue nädala esmaspäeval toob Kanal 2 tagasi ekraanile menusarja vanad osad.
Kanal 2 sügisprogrammist annab ülevaate esmaspäeval, 5. septembril kell 20.00 ekraanile jõudev erisaade, mis avab uue telehooaja telgitaguseid ja uudiseid.