Kuuldused Teedu ja Kristjani uuest ettevõtmisest läksid liikvele juba kevadel. Sellest seiklusest valmib lustakas reisisari, mille esimene osa on Kanal 2 eetris pühapäeval 13. septembril kell 19.35. „Minu ootused olid, et nüüd tuleb üks tore normaalne reis,“ muheleb Jõekalda. „Läksime sinna kui tavalised inimesed vabale maale. Polnud mingeid kostüüme, eksperimente, läksime lihtsalt nagu tavalised turistid,“ ütleb ta. „Meie Ameerika reis oli esimene, kus Teet oli grupijuht. See kruvis muidugi ootused üles.“
Kahe kange seiklused viivad muuhulgas Los Angelesse, Las Vegasesse, San Franciscosse, New Orleansi, Miamisse, Washingtoni ja New Yorki. Suduste suurlinnade kõrval näeme ka Ühendriikide võimast loodust, värvikaid inimesi ja rikkalikku kultuuri.

Septembri keskel algab Kanal 2s uus vestlussaade „Viis aastat hiljem“. Seda mitmes mõttes unikaalset saadet juhib endine „Pealtnägija“ ajakirjanik Roald Johannson. 2010. aastal salvestati rea tuntud inimestega põhjalikud videointervjuud, kus nad ennustasid, milline on nende elu viie aasta pärast ehk aastal 2015. Teiste seas kõnelesid avameelselt Evelin Ilves, Märt Avandi, Kaja Kallas, Mihkel Raud, Maire Aunaste, Jevgeni Ossinovski, Siim Kallas jpt.

Need intervjuud pandi viieks aastaks „kümne luku taha“. Nüüd näeb neid esmakordselt. Intervjuude esmaesitlusele stuudiosse on palutud ka toonased kõnelejad. Kas nad mäletavad, mida nad tollal oma „kaugest tulevikust“ arvasid ja ennustasid? Tuleb välja, et elu on teinud uskumatuid pöördeid. Kõik intervjueeritavad on nende aastate jooksul kogenud nii imelisi üllatusi kui ka ränki kaotusi. Mõni üksik suutis oma tulevikku aga rabava täpsusega ette ennustada.

Oktoobris algab romantikasaade „Armastust otsides“. Saade viib kokku üksikhinged, kes ihkavad oma ellu armastavat kaaslast. Juuni alguses näidatud erisaates tutvustasime sarjas osalevaid mehi ja naisi. Nad said vallalistelt televaatajatelt suve hakul palju kirju. Osalejad valisid neist välja paar-kolm sümpaatsemat, kellega lähemalt tuttavaks saada ja ühine suvi veeta. Saatejuht Aveli Jänese juhtimisel selgub, kas vaatajate silme all sünnib tõeline armastus ja kooselu.

Kanal 2 ekraanil jätkuvad ka vanad lemmikud.
Kolmapäevast, 2. septembrist kell 21.30 on taas eetris Eesti vaadatuim draamasari „Pilvede all“, mis jätkub viiendat aastat ja jõuab oktoobris juba 150. episoodini.
Jätkuvad ka menusari „Naabriplika“, krimisari „Viimane võmm“, komöödiasari „Köök“, Margna ja Jõekalda stuudiosaade „Nädalalõpp Kanal 2ga“, ajakirjanduslik telemagasin „Radar“, heategevuslik „Kodutunne“, Tuuli Roosma „Saladused“, probleemsaade „C-Komando“ jne.
Oktoobris stardib „Laula mu laulu“ uus hooaeg. Varsti selguvad sügisesed osalejad.