Allan otsustab hakata Morna turvafirma töö kõrvalt ka Lätist viina vedama. Mälestused Annelist ja kevadel toimunud maaliröövist käivad temaga aga iga päev kaasas. Politsei pole ju ikka veel süüdlast kätte saanud ning aina rohkem hakkab tunduma, et Allan on Vissi majas toime pandud kuritööga tihedamalt seotud, kui ta tahaks kellelegi tunnistada.
Laine ei oska midagi ette võtta Krissuga, kes on otsustanud Morna linna pagulaste eest kaitsmise lõplikult enda kätte võtta. Koos Jürkaga toob vabadusvõitleja unustuste hõlma ja kaevu põhja jäänud püstoli. Relvaga on aga see häda, et kui ta juba kätte saadakse, peab temast ka pauk tulema.
Evelini ja Henry majas on keerulised lood. Spaas tehakse suurt remonti ja Harry Ahven jõuab tagasi oma Hispaania palverännakult, mis ei möödunud sugugi ootuspäraselt.


Alles pool aastat tagasi abiellunud noored aga on hakanud suve jooksul teineteisest mööda rääkima ja kasuks ei tule suhtele seegi, et ka Henryt kisub Läti poole. Erinevalt asisest Allanist on noorel Ahvenal aga Läti külastamiseks hoopis tumedamad põhjused.
Are on jälle jalad alla saanud ja tahab ülikooli minna. Tema juhtimisel hakkab Morna hotellile jälle elu sisse tulema, kuid Georgi sõnad äri kasumliku poole kohta panevad naise pähe hoopis hulljulged mõtted.
Uuevariku elanikel tuleb ette võtta ette kurnav kohtutee. Naabermaja Ardi on neid hoopis uuest küljest rünnanud ning enam ei ole midagi muud teha. Riks, Annemai ja Ülu tahavad iga hinna eest oma armsat talu päästa, isegi kui nende vastu on juba ammu kõigile tuttav armutu advokaat Ivar Karineem.
"Õnne 13" laupäeva õhtuti kell 20.30