Haiglas töötava Pireti (Inga Lunge) suhe Haapsalust leitud kirjaniku Urmasega (Margus Jaanovits) areneb edasi.

Noorim õdedest, Kertu (Liis Haab), on saanud valmis oma raamatu käsikirja. Kertu eksmees Erik (Indrek Sammul) pelgab, et Kertu on oma raamatusse mõne ebameeldiva seiga tema kohta sisse poetanud. 

Mari tabas õnnetus - tema mees Indrek (Vladas Radvilavicius) oli avarii tagajärjel koomas. Nüüd on Indrek paranemas, kuid vajab endiselt tõsist hoolt. Pere peab maja maha müüma ja korterisse kolima. Mis saab Mari abielust Indrekuga?

Marile pakub abi ema Sirje peigmees Gunnar (Andres Dvinjaninov). Gunnari suur huvi Mari vastu tekitab küsimusi ema Sirjes (Rita Rätsepp).

Albert (Ain Lutsepp) on mures oma naise Inna (Piret Rauk) pärast, keda ründas Gunnari poeg, pidadest teda oma isa kallimaks Sirjeks. 

Sirje genereerib ideid nagu ikka ning suudab jälle teisi välja vihastada ja üllatada. Nimelt otsustab ta Haapsalus kandideerida linna aukodaniku tiitlile.

Kuigi õed on kümne hooajaga kasvanud ja muutunud, on nad ikka nemad ise – kolm naist, kes peavad hakkama saama nii keeruliste suhete, karjääri kui ka eluliste valikutega. „See sari ongi elust enesest, küllap seetõttu on ka lihtne sellega samastuda ja piir tegelaste ning päris elu vahel kipub kergesti kaduma,“ arvab Kirss.

Tänavuse hooaja esimene osa on sarja 129. Sarja esimene osa oli eetris 8. septembril 2010. 

Sarja lavastaja on Indrek Simm ja stsenarist Eleonora Berg. Draamasarja tunnuslugu "Väike valge vale" esitab Mari-Liis Loos. Laulu muusika autor on Hendrik Sal-Saller ning teksti on kirjutanud Berit Sal-Saller.