Kui esimesel hooajal esines Heli Läätsena lauluga „Tsirkus“ näitleja Evelin Võigemast, õnnestus see Heli meelest üks ühele. Ta ütles kohe, et see oli fantastiline esinemine. Pärast saadet helistas Helile üks tuttav ja imestas, et muidu nad seal ütlevad, et laulavad ise, aga miks sina siis saates laulsid.
„Evelin pettis mu hea tuttava ka ära,” tunnustab Heli nüüd.

Evelin imiteeris Heli Läätse väga täpselt, aga üks detail oli Heli sõnul teisiti. Nimelt, kui tema lükkab aeg-ajalt prille ninal, siis natuke teistmoodi kui Evelin saates: „Mina lükkan prille ülespoole mitte pöidla ja sõrmega, vaid nimetissõrmega, kui prilli alt märjaks läheb ja need ninapidi libisema kipuvad.”

Seekord teda imiteerinud Bert Pringist ei teadnud Heli enne suurt midagi. „Bert helistas ja küsis, kas mul on „Kaunid baleriinid” videos, tahtes šnitti võtta. See on ilus laul, aga laulust videot kahjuks ei ole.”

Alati enesekriitiline Heli Lääts polnud seekord „iseendast” vaimustatud, aga jäi talle omaselt delikaatseks: „Noor inimene, ei tea, kas ta „Luikede järvest“ teab ja mäletab, kui kaunid on baleriinid. Ja lisas saarlase huumoriga „Dvinjaninov oleks võinud imiteerida mind ja vastupidi, Bert Pringi Marja-Liisi!“

Poeg Kaarel ütles samas emale lohutavalt, et see on ju kõigest paroodia. ”Luikede järv” on esimene ballett, mida nägin Artur Koidu ja Juta Argiga," meenub Helile. "Ma olen balletist alati olnud vaimustatud.“
Aga kujutatud Heli Lääts olevat olnud kauneid baleriine vaadates rohkem eputrilla moodi või stiilis, et mungad nägid baleriine ja lõid häbelikult silmad maha.

Mõtiskleme Heliga, et üks asi on paroodia, teine imitatsioon, aga laulmine ise on professioon. Kui teha paroodiat, peab oskama hästi laulda, muidu tuleb välja iseseenda paroodia. Võib olla Bert Pringi imiteeris seda, mis Raivo E. Tammel Leida Sibula puhul õnnestus, nimelt eaka naislaulja parodeerimine? Saates selle laulu juurde näidatud pilt Heli Läätsest näitas noort heas vormis lauljat ja ta laulis kaunitest baleriinidest, mis inimteerimisel kaduma läksid.
Kui kõrv ei petnud, siis ütles ka žürii liige Kalle Sepp, et natuke õudne oli.

Endine raadio muusikasaadete toimetaja Helve Võsamäe: „Oli piinlik kuulata. Kas Heli selles eas, nagu kujutati, üldse laulis? Ja kui ta ka oleks laulnud, siis parema häälega. „Kaunid baleriinid” laulis Heli Lääts aga võrdlemisi noores eas. Samas see polnud ka eakas Heli, vaid hale vari.“
Valter Soosalu esitatud Tom Jonesi “Delilah” meeldis nii Helve Võsamäele kui ka Heli Läätsele.
Heli Lääts meenutab, et kui Jaak Joala vahel tema juures tunnis käis, siis küsis ikka, kas ma laulan seda laulu nii nagu Tom Jones. “Jaak tõesti oskas suurepäraselt teisi lauljaid imiteerida ja oli üldse väga musikaalne laulja. Mina ütlesin, et laula nagu Jaak Joala. Mina olen ise ka seda parodeerimist või imiteerimist proovinud, aga välja tuleb ikka Heli Lääts,” naerab Heli.