Suvesangarid argipäevaõhtuti


Läbi kogu TV3 suvehooaja tegutsevad ekraanil esmaspäevast neljapäevani kell 21.30 suvekangelased Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja. Uus hooaeg kodumaisest sarjast "Suvesangarid" tõestab, et igas Eestimaa nurgas on midagi vaatamist ja katsetamist väärt. Vaheoja ja Rabi proovivad erinevaid ameteid, võtavad vastu külalisi ja jagavad ellujäämise saladusi neljal õhtul nädalas. Lisaks saab Eesti kirjust suvest osa vaatajate koduvideote kaudu.

Suvistel argipäevadel ootavad seriaalisõpru jätkuvad populaarsed telelood „Vaprad ja ilusad“, „Kirgede torm“ ja „Südameasi“. Esmaspäevast neljapäevani on pärast „Suviseid Seitsmeseid“ korduses „Kättemaksukontor“, reedeti aga „Padjaklubi“.
Neljal õhtul kell 21.00 naerutavad vaatajaid „Võimalik vaid Venemaal“ kordused

Uued osad


Mitmel välismaisel sarjal algavad uued hooajad. Kolmapäeva õhtuti alates kella 22.00 hakkab jooksma sarja „Kondid“ 9. hooaeg ja kell 23.00 sarja „Kupli all“ 2.hooaeg.
Reedeti kell 21.00 näeb täiesti uusi osi Ukraina sarjast „Hullumeelsed perekonnad“, mille kangelased on pered, kus lapsed või vanemad ise ei käitu õigesti ning neile tõttavad appi asjatundjad, kes püüavad olukorda paremaks muuta. .
TV3 suves on palju filme, nii tele-esilinastusi kui ka vaatajate vanu lemmikuid.