Neljapäeviti poolteist tundi enne „Evelini“ ehk kell 20.00 on kavas uus saade "Tule mulle naiseks". Uue romantilise saate tegelased on noormehed, kes soovivad oma kallimaid üllatada väga erilise abieluettepanekuga. Mitte midagi aimav pruut leiab end olukorras, kus teda tervitab peigmees, hulk sõpru ja telekaamerate ees tehakse imeline abieluettepanek.

"Kättemaksukontori" 16. hooaeg algas ka juba neljapäeval, 8. septembril.

Kolmapäeviti kell 20 näitab TV3 uut tõsielusarja "Tõelised Eesti mehed". Viis toredat, kuid ebatervislikult elavat Eesti meest alustavad trenni tipptreener Rauno Rikbergi juhendamisel, et kahe kuu jooksul täielikult muuta oma füüsilist vorm ja mõttemaailma.

Esmaspäeval, 12. septembril kell 20.30 alustab TV3s kodumaine koguperesari "Papad ja mammad" koos Eesti tippnäitlejatega. Kõik tahavad kasvatada pisikest tüdrukut Lennat, aga see pole kerge, kui appi tulevad elurõõmust pakatavad vanavanemad maalt ning peenutsevad ja ülikultuursed linnakuivikud. Osades Piret Kalda, Tõnu Oja, Raivo E. Tamm, Kairi Närep jt.

Kolmapäeval, 14. septembril kell 23.05 algab reisisari "Reis Venemaa lõppu: Tšukotka", kus kaks reisisarjast "4x4" tuntud meest võtavad ette džiibirännaku Tallinnast Tšukotkani. Nad kohtuvad huvitavate inimeste, keeruliste olukordade ja Siberi karmi loodusega ning jäävad ka kohaliku võimubürokraatia rataste vahele.

TV3 otsis aastaid võimekaid inimesi, kes suudaksid tajuda maailmu, mida teised ei näe ja kes oskaks hämmastada nii vaatajaid kui peakohtunikku Marilyn Kerrot. "Eesti selgeltnägijate tuleproov" alustab esmaspäeval, 19. septembril kell 21.30.

Mihkel Raud on neljapäeva õhtuti tagasi "Kolmeraudses". Esimene saade on 22. septembril.

"Me armastame Eestit" on kavas nagu ikka reedeti ja uus hooaeg algab 23. septembril. Saatejuht ikka Ines, kaptenid Peeter ja Hannes. Uued lauljad on Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu.

Samal õhtul, 23. septembril alustab taas vastuvõttu doktor Silva ja teda abistab Ita Ever! Kodumaine komöödiasari "Doktor Silva" on seega kavas reedeti.

"Su nägu kõlab tuttavalt" uus hooaeg algab pühapäeval, 2. oktoobril koos saatejuht Märt Avandi ja uute ümberkehastujatega.

Uue komöödiasarja "Kellapid" peategelaseks on kevadhooajal vaatajaid eriliselt lõbustanud Endel Kellap (Ago Anderson). Endel elab tagasihoidlikus korteris Mustamäel koos oma emaga (Raivo E. Tamm). Suures paneelmajas on ka teisi värvikaid elanikke, kellega Kellapid on sunnitud suhtlema. Uues komöödiasarjas põimuvad absurdihuumor, lustakad seiklused ja iroonia tänapäeva Eesti elu kohta. Kõrvalosades on Merle Palmiste, Kaisa Selde, Märt Avandi, Ott Sepp, Kait Kall, Karl Erik Taukar, Peeter Oja, Jan Uuspõld, kilpkonn Hellar jt.
„Kellapid“ algab neljapäeval, 6. oktoobril.

Samal päeval algab ka „Padjaklubi“ uus hooeag, kus sarja ilmub salapärane uus tüdruk Gretta.