19.00 on kavas „Muinaslugu sinilinnust“ 1. osa, Eesti unustamatute poplaulude ettekanded noortelt lauljatelt uues seades bigbandi saatel. Maailmakuulus Lutz Krajenski Studio Big Band, mis koosneb Saksamaa parematest muusikutest, on neist lauludest toonud välja uued nüansid.
19.30 tuleb „Avandi ja Sepa intervjuu Eesti Vabariigi peaministriga“ – Jüri Ratast küsitlevad „Tujurikkuja“ mehed Märt Avandi ja Ott Sepp.
20.15 on kavas Mikk Targo algatatud ja teostatud projekti „Muinaslugu sinilinnust“ 2. osa.

20.30 järgneb “Õnne 13“, kus Allanile tundub, et kogu Morna linn on hulluks läinud. Öö jooksul kohtub ta Anneli, Mare, Laine, Krissu, Alma, Jürka ja nii mõnegi täiesti ootamatu näoga.

Pärast „Aktuaalset kamerat“ kell 21.10 algab ETVs „Uusaastapidu kooperatiivis Kukeke“.

Foto ERR

See on sarja „ENSV“ erisaade, kus baari Kukeke tulevad külla mitmed tuntud tänapäeva Eesti esinejad.
1987. aasta hakkab lõppema. Vana-aastaõhtu eel peavad Illar ja Ats oma baaris nõu, kuidas aastavahetuse peo pealt võimalikult palju teenida. Arutamise käigus saab Illar šampusepudeli korgiga vastu pead ja kõik järgnev on segasem kui unenäos. Igal juhul astuvad Kukekese baarist läbi nii Ivo Linna kui ka Karl-Erik Taukar, Anne Veski, Koit Toome jpt.

22.10 on ETVs huumorisaade „Aastavahetus Kinoteatriga“. Karmil pühadeajal saab ühest üksikust Nuustaku lumiste küngaste vahel peidus olevast kõrtsist tormivari kaheksale salapärasele rändurile. Need mehed juba nalja ei mõista, eriti üksteise vastu. Kes väljub sellest punkrist uude aastasse elavana ja kes sulab kevadel lume alt välja? Ja mis roll on selles kõiges Kaja Kallasel? Üks maja, üks õhtu, üks suur küsimus, kaheksa meest ja paar nalja - see on Aastavahetus Kinoteatriga. Osades Tõnis Niinemets, Märt Avandi, Ott Sepp, Priit ja Märt Pius, Peeter Oja, Henrik Kalmet, Andrus Vaarik jt.

22.45 tuleb ETV ekraanile legendaarne „Ärapanija“ , kus lõppeva aasta võtavad oma väärika põhjalikkusega kokku Mart Juur ja Peeter Oja.

Kanal 2 näitab kell 18.30 oma saatetegijate äpardusi ehk kavas on „Eetriappsud“.
19.00 – 20.30 on traditsiooniline ja lustlik „Reporteri aastalõpp“.

Foto Erlend Štaub

Erisaade lükkab pidustustele hoo sisse muusika ja kuulsate külalistega, kes haaratakse lõbusasse telemängu. Üllatavateks ülesastumisteks on valmis Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Getter Jaani, Grete Paia, Uku Suviste ja Birgit Sarrap. Metsatöll saab aasta viimasel õhtul endale eeslauljateks Liis Lemsalu ja Jan Uuspõllu. Ühtlasi vaatab aasta viimane „Reporter“ heatujuliselt mööduvale tagasi ja üllatab intervjuudega Kihnu saarest Liibanonini.
20.30 – 23.50 on Kanal 2s suur meelelehutussaade „.Aastavahetus Kanal 2ga: Õhtu Pargis“. Peoperemehed on Toomas Luhats ja 2016. aasta üks nõutumaid meelelahutajaid Raivo E. Tamm, kelle eestvedamisel jõuavad kodudesse intervjuud, üllatuslikud sketšid ja muusika. Luksuslikus Hilton Tallinn Park hotellis toimuval peol on kohal Anne Veski, Kalle Sepp, Harry ja Margit Kõrvits, Lenna Kuurmaa, Kristjan Jõekalda, Teet Margna, Hendrik Sal-Saller ja paljud teised. Nalja teevad stand-up talendid Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan ning Kristjan Lüüs, Anatoli Tafitšuk, Kait Kall, Liisa Pulk ja Kaisa Selde.

TV3 alustab kell 18.25 vana-aastaõhtut „Me armastame Eestit“ erisaatega. Telemängu mängivad Piret Kalda, Kristel Aaslaid, Juss Haasma, Jan Uuspõld, Sepo Seeman ja Kaisa Selde.
20.30 algab saade „Mida toob aasta 2017?“, kus Eesti paremad selgeltnägijad, maagid, analüütikud ja arvamusliidrid püüavad kergitada saladuskatet saabuvalt aastalt.
21.30 algab „Papade Mammade Kutsuv Tuluke“, kus sarjast tuntud vanavanemad satuvad pööraste seikluste keskele. Rahuliku aastalõpu asemel korraldab Volli sajandi peo, mis ajab hulluks naabrid ja kohaliku politsei.
22.00 tuleb Henrik Normann „Edekabeliga“: „Tänane „Terevisioon“ on üllatusterohkem kui kunagi varem. Stuudiosse tulevad Kristjan Jõekalda ja perekond Valitsus, Evelin Ilves koos Toomas Hendrikuga, Marko Reikop usutleb president Kaljulaidi ja kuuuurija Katrin Lust paljastab järjekordse kohutava skandaali. Otse telekaamerate ees viiakse läbi nõisaate superfinaal ja esklusiivselt on kohal ka Donald Trump ning Hispaania tüdruk.
„Papade Mammade Kutsuv Tuluke“ jätkub kell 22.45.

23.50 on kõigis kanalites „Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitus“.