„Olen väga rahul,“ ütles ta Soome rahvusringhäälingule Yle. „Ma ei tulnud esimeseks, aga tegin oma ära. Tahan saavutada palju rohkem. Hakkan valmistuma olümpiamängudeks."

Seejärel võttis ta 23. veebruaril osa ka sprindi kvalifikatsioonivõistlusest ja jäi 156ndaks ehk viimaseks.Ta kaotas parimale Sergei Ustjugovile 1,6-kilomeetrisel rajal 10 minutit ja 37,6 sekundit.

Solano suusatas hästi, kui arvestada, et ta polnud enne Lahtisse jõudmist kunagi varem lume peal suusatanud. Ta oli treeninud ainult roilleritega Venezuela päikese ella. Ta väidab ka, et polnud kunagi varem lund isegi näinud.

Teame, et "maailma halvimast suusahüppajast", 1988. aasta Calgary mängudel võistelnud Kotkas Eddiest ehk Michael Edwardsist tehti eelmisel aastal mängufilm.

Paljusid tippsuustajaid ei tea USAs keegi, aga USA suurleht The New York Times kirjutas Adrian Solanost juba pika loo, mis on tehtud telefonivestluse põhjal temaga. Seal rääkis ta, et Lahti võistluse raskeim osa oli mäkke ronimine. "See on väga ebakonventsionaalne asi ja kõik on nii uus." Samas laskumised talle lausa meeldisid.

Palju ei puudunud, et Solano poleks jõudnudki Lahtisse. Ta soovis varem harjutama tulla, aga teel MM-ile peeti ta Pariisi lennujaamas kinni kahtlustatuna terrorismis. Ta istus viis päeva arestimajas ja saadeti siis Venezuelasse tagasi, kus ta uuesti teekonda alustas.